Injustice: Ingyenes tartalmakkal kompenzálnak (FRISSÍTVE)

A NetherRealm úgy kívánja kevésbé fogfájósabbá tenni a sok kompatibilitási tapasz letöltését, hogy ingyenes ruhákat ad az ilyen pakkok mellé.

Injustice: Ingyenes tartalmakkal kompenzálnak (FRISSÍTVE)

UPDATE

Megjelent a "Battle Arena" nagytorna sorozatban az utolsó videó, vagyis a nagy döntő Batman és Superman szereplésével! A két szuperhős a bőregér barlangjában küzd meg egymással.

[italic][bold]EREDETI HÍR

[/bold][/italic]A NetherRealm úgy kívánja kevésbé fogfájósabbá tenni a sok kompatibilitási tapasz letöltését, hogy ingyenes ruhákat ad az ilyen pakkok mellé. Ed Boon azt nyilatkozta a GameInformernek, hogy millió-csillió szerkójuk van, így megtehetik, hogy néhányat ingyen elosztanak.

"Az ingyenes maskarák a legjobb módját képviselik az új tartalmak átadásának. Például ha te letöltöd Lobot, az a jó, ha használhatod őt ellenem is [aki nem vettem meg a karaktert], ehhez viszont az kell, hogy az én gépemen is jelen legyen a tartalom. Ezt úgy oldjuk meg, hogy ingyenes tartalmakba ágyazzuk a kompatibilitási csomagokat."

A kötelező tapaszok erőltetése helyett Boon szerint ez egy sokkal felhasználóbarátabb megoldás. Azt akarják, ha letölteni kényszerülünk valamit, akkor kapjunk is érte jutalmat.

A Capcomot sokat ostorozták amiatt, hogy már a lemezen vannak a DLC-k megjelenéskor a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében, most ingyen tartalmakat ajánlanak a pozitív megítélés érdekében.

Az Injustice: Gods Among Us április 19-én jelenik meg a mi régiónkban PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward