Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Az alapjáték és minden kiegészítője egyben - majdnem minden fő platformra

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

Az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition november 29-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re, PS Vitára és Xbox 360-ra. Az Xbox One-os verzióról nem esett szó a Warner bejelentésében, ahogyan a Wii U-s ról sem, annak ellenére, hogy az alapjáték eredetileg ez utóbbi platformra korábban már megjelent. Az Ultiamte Edition a teljes játékon felül az összes DLC-t is tartalmazza, melyek ára a kiadó elmondása alapján összesen 79 Font lenne. Az Ultimate Edition ajánlott fogyasztói ára 50 Font PS4-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, PC-re és PS Vitára pedig 30 Font.

A kiegészítőkben olyan karakterek szerepelnek, mint Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna és a Scorpion a Mortal Kombatból, akinek külsejét a DC főnöke, Jim Lee álmodta újra. Kapunk még 40 extra karakter skint és 60 S.T.A.R. Labs küldetést, melyek már a játék elejétől elérhetőek lesznek.

A PS4-es portot a High Voltage készítette, ez a verzió kihasználja a DualShock 4 kontroller nyújtotta lehetőségeket, a konzol videó streamelési funkcióit és hozzákapcsolódik a játékos PlayStation Network Feed oldalához. A PC-s verzióért is a Conduit alkotója, a High Voltage felelős.

A Vitás változat az Armature Studió munkája, akik az idén megjelenő Vita Batman alkotói is egyben. Ebben a verzióban érintéssel irányíthatjuk a minijátékokat a sztori módban és a S.T.A.R. Labs küldetésekben, van benne Ad-Hoc, Wi-Fi multiplayer, gyűjtögethető hőskártyák és szintén tartalmazza az eddig megjelent összes DLC-t is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward