Injustice: Gods Among Us megjelenés és trailer

Látványos bemutatóval és egy nagy bejelentéssel készült a NetherRealm a TGS-re! 

Injustice: Gods Among Us megjelenés és trailer

A Mortal Kombatot fejlesztő NetherRealm hamarosan érkező DC Universe témájú verekedős játékán érezni a 2011-es Mortal stílusjegyeit, és azt, hogy mindkettő alatt ugyanaz az Unreal 3-as motor fut, de ez nem baj, mert mindkettő nagyon jól néz ki és elképesztő atmoszférikus. Egy ilyen szép körmondat után ne is csavarjuk tovább a szavakat, hanem eláruljuk a PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra érkező játék megjelenési dátumát, de már csak a következő bekezdésben. :)

Gondolom nagyon izgultok, mert már megnéztétek az alanti látványos, nyáltermelődést serkentő trailert, amiben láthattátok a Denevérembert, benne van Superman, Wonder Woman, Flash, Nightwing, a Macskanő és Harley Quinn is. A Warner Bros gondozásában készülő Injustice: Gods Among Us tehát jövő áprilisban jelenik meg! Ezt jól elhúztam a végére, ugye? Bocsi... 

Ezen a kimerevített képen Wonder Woman úgy néz ki mint egy férfi, de hát nem könnyű neki, a világ megmentése mellett kevés ideje maradhat szépségápolásra... vagy plasztikai sebészhez menni. Tény, hogy a Mortalban is csak addig voltak szépek a csajok, amíg maszkban voltak (és nem csak Meleenára gondolok). 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward