Ingyenessé válik az EverQuest

Az EverQuest 2 múlt hónapban lett ingyenes, márciustól az eredeti EQ is követni fogja példáját.

Ingyenessé válik az EverQuest

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy márciustól ingyenesen játszható lesz az EverQuest. Az 1999-ben indult játék sokaknak jelentette az első nagy meghatározó MMO élményt az életében, és még mindig aktív közösséggel rendelkezik. (Anno én csak egy hétig bírtam, mert a macik átmentek a házfalakon, a horgászat ráfizetéses volt és karakterem nadrágjának puszta látványa alkalmas volt arra, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozzon).

A játék hivatalos oldalán Thom Terazas producer elmondta, hogy a változás március elején fog bekövetkezni. "Már nagyon várjuk, hogy teljesebbé tehessük az EverQuest élményt azáltal, hogy a játékosok szélesebb körei számára is elérhetővé tesszük. Mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelő módot, ahogyan játszik."

Bárki, aki most akarja elkezdeni, vagy most tér vissza "Minden Idők Egyik Legjobb Játékához" saját feltételei szerint választhat, a feltételek rugalmasak, a játékos dönti el, mennyit fizet. Háromféle fizetési kategória lesz: ingyenes, ezüst (5 dollár) és arany (14,99 dollár/hó). A részletes ismertető a hivatalos oldalon olvasható.

A játék fennállásának 13. évfordulója alkalmából az átállás után a játékosok nagy eseményekre, új tárgyakra, átdolgozott, javított térképrendszerre és egyéb finomságokra számíthatnak.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward