Ingyenes Torchlight GoG-on

Ingyenes Torchlight GoG-on

A GoG a 2013-as nyári vásárt egy igen szimpatikus akcióval kezdi: ingyenesen rendelkezésünkre bocsátja a Torchlight című kitűnő akció-RPG első részét. A játékot június 20-ig lehet letölteni, a GoG jó szokásához híven DRM-mentesen. Aki nem játszott még a Runic Games játékával, midenképpen tegyen egy próbát, mert az igen szórakoztató és kellemes darabról nem érdemes lemaradni.

A GoG 2013-as DRM-mentes nagy nyári vásárán 50-85%-os kedvezménnyel vehetünk játékokat és jól összeállított pakkokat egészen július 5-ig. Több mint 500 címből válogathatunk és érdemes naponta benézni, mert minden nap más-más darabok kerülnek be a legkedvezményesebb kategóriába. A mai pakk is egy igen vonzó csomag, többek között olyan nagy RPG klasszikusokat tartalmaz, mint a Baldur’s Gate 1-2, Neverwinter Nights 1-2, Icewind Dale 1-2, Planescape: Torment stb. Az Alan Wake-et és az Alan Wake’s American Nightmare-t is 90%-os kedvezménnyel megkaphatjuk még egy napig.

A nagy stúdiók és kiadók közül olyanok játékait vehetjük meg, mint az Electronic Arts, Activision, Atari, Ubisoft és a Square Enix. A független fejlesztők darabjai közül pedig olyanok vannak terítéken, mint a Legend of Grimrock, FTL: Faster Than Light, Hotline Miami vagy a Resonance. A GoG a Macesekről sem feledkezett meg, 11 játék jelent meg ma először a platformra, köztük olyan nagy klasszikusokkal, mint a System Shock 2, Realms of Arkania, Nox, MegaRace 1 + 2.

Szeretünk, GoG.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward