Ingyenes MotoGP 09/10 DLC érkezik

Az utóbbi időben nem nagyon lehetett hallani a MotoGP játékokról, de a Capcom a héten végre csepegtetett egy kis információt egy új DLCről, pontosabban DLCkről, ugyanis két új pakk is készül. Mindkét tartalmi tapasz ingyenes lesz és röviddel a játék megjelenése után fognak kijönni (ami egyébként márciusra esedékes).

Ingyenes MotoGP 09/10 DLC érkezik

Az utóbbi időben nem nagyon lehetett hallani a MotoGP játékokról, de a Capcom a héten végre csepegtetett egy kis információt egy új DLC-ről, vagyis pontosabban DLC-kről, ugyanis két új pakk is készül. Mindkét tartalmi tapasz ingyenes lesz és röviddel a játék megjelenése után fognak kijönni (ami egyébként márciusra esedékes).

A kiadó ígérete szerint 1 hónappal azelőtt, hogy a játék landolna a polcokon, kijön hozzá egy demó is az XBLA-ra és a PSN-re, akit érdekel a játék, érdemes odafigyelni rá. A próbaváltozatban a híres olasz Mugello aszfaltcsík fog szerepelni, járművek tekintetében pedig 3 súlycsoport is lesz. Lényeg, hogy bőven elég lesz arra, hogy megállapítsuk érdemes e a programért a pénztárcánk mélyére nyúlni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward