Ingyenes LGA-2011-3-as rögzítő keret a CRYORIG-től

A Noctua példája a jelek szerint ragadós – de ez nem is baj, hisz egy vásárlóbarát gyakorlatról van szó.

Ingyenes LGA-2011-3-as rögzítő keret a CRYORIG-től

A régi motorosnak nevezhető Noctua után most az "újonc" CRYORIG is bejelentette, ingyen biztosít LGA-2011-3-as rögzítő keretet vásárlóinak. Az ingyenes csomagot egyénileg kell igényelni, szállítása pedig októbertől kezdve indulhat meg.

A Haswell-E platformhoz készített frissítőcsomag a vállalat abszolút felsőkategóriás R1 Ultimate processzorhűtője mellett a C1-es, top-flow típusú processzorhűtőhöz, illetve a rövidesen érkező H5 Universal modellhez is passzol. Ezek a termékek mindannyian ideálisak az Intel legújabb csúcsprocesszorainak lehűtésére.

Az ingyenes Upgrade Kit igénylésének persze néhány feltétele is van. Az LGA-2011-3-as rögzítő keretet csak akkor kapják meg a vásárlók, ha megadják a processzorhűtőjükhöz tartozó termékregisztrációs kódot (Product Registration Code), plusz egy számlamásolatot is csatolniuk kell az igényléshez, amelyben igazolják, már vásároltak egy X99-es lapkakészlettel ellátott LGA 2011-3-as alaplapot – azaz valóban indokolt az Upgrade KIT igénylése.

A fentiek szerint összeállított igénylést a support@cryorig.com e-mail címre kell elküldeni, plusz a levélben azt is meg kell adni, pozitív elbírálás esetén pontosan milyen címre kéri a frissítőcsomag kiszállítását a vásárló. Amennyiben minden rendben van, úgy októbertől lehet várni az LGA 2011-3-as rögzítő keretek érkezését.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward