Ingyen Star Wars: The Old Republic játék

Próbáld ki ingyen a legújabb online MMO játékot, a Star Wars: The Old Republic-ot a Weekend Pass segítségével.

Ingyen Star Wars: The Old Republic játék

Most még több játékos próbálhatja ki az MMO játékot, mely rohammal vette be a világot! Csütörtöktől kezdve a játékosok a világ minden tájáról megtapasztalhatják a Star Wars™: The Old Republic™ játékot az első Weekend Pass Free* próbaverzióval. Ezzel a korlátozott ideig érvényes lehetőséggel akár négy napon át azok a játékosok is ingyen, fizetési módozat választása nélkül megtapasztalhatják az EA, a BioWare és a LucasArts újító szellemű, történetalapú MMO játékát, akiknek még nincs aktív Star Wars: The Old Republic fiókjuk.

A Weekend Pass akció résztvevői beszállhatnak a játék mind a nyolc karakterosztályának első játékbeli kalandjába, felfedezhetik anyabolygójukat, és talán még frakciójuk fővárosát is lehetőségük nyílik felkeresni. A Weekend Pass játékosok ezen kívül megküzdhetnek másokkal a PvP harci zónákban, vagy pár barátjuk társaságában végigjátszhatnak két frakcióspecifikus Flashpointot, a The Esseles és a The Black Talon címmel.

 

A Star Wars: The Old Republic minden idők egyik legjobb kritikákat kapott MMO játéka, mely elnyerte az MSNBC „Az év játéka” címét, az IGN és a PC Gamer szerkesztőségi különdíját és a „2011 legjobb MMO játéka” díjat a Game Informertől, a Gamespy.com-tól, a Massively-től, a Ten Ton Hammertől és más magazinoktól. A játék évezredekkel a klasszikus Star Wars™ filmek előtt játszódik, amikor a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom gigantikus háborút vívtak egymás ellen. A játékosok nyolc legendás Star Wars karakterosztályból választhatják ki, milyen hőst vagy gonoszt alakítanak saját, személyes Star Wars eposzukban: ezek a Jedi lovag, a Jedi követ, a csempész, a katona, a Sith harcos, a Sith inkvizítor, a fejvadász és a birodalmi ügynök. 

A Weekend Pass ingyenes próbaverzió amerikai CDT idő szerint március 15. csütörtök délelőtt 12:01-től március 19. hajnali 2.00-ig tart. További információkat itt tudhatsz meg: www.StarWarsTheOldRepublic.com/weekendpass. A regisztráció és a fiókok létrehozása március 15-től lehetséges. (x)

 

* A PRÓBAVERZIÓ CSAK 2012. MÁRCIUS 15. DÉLELŐTT 12:01-TŐL (CDT)/ REGGEL 5:01-TŐL (GMT) / DÉLUTÁN 4:01-TŐL (EDT) 2012. MÁRCIUS 19. HAJNALI 2:00-IG (CDT)/ REGGEL 7:00-IG (GMT) / ESTE 6:00-IG (EDT) ÉRVÉNYES. CSAK OLYAN STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ („TERMÉK”) FIÓKOKRA ÉRVÉNYES, MELYEK NEM VETTEK RÉSZT A TERMÉK PROMÓCIÓS PRÓBAVERZIÓJÁBAN. A FEL NEM HASZNÁLT PRÓBAIDŐ A TERMÉK REGISZTRÁCIÓS KÓDJÁNAK BEVÁLTÁSAKOR, TERMÉKELŐFIZETÉS VÁSÁRLÁSAKOR VAGY JÁTÉKIDŐKÁRTYA-KÓD BEVÁLTÁSAKOR ELVESZIK.  CSAK OLYAN TERÜLETEKEN ÉRVÉNYES, AHOL A STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ JÁTÉKOT TERJESZTIK. AZ AKCIÓ NEM CSERÉLLHETŐ, HELYETTESÍTHETŐ, ADHATÓ EL VAGY VÁLTHATÓ BE KÉSZPÉNZRE VAGY MÁS JAVAKRA VAGY SZOLGÁLTATÁSOKRA. NEM KOMBINÁLHATÓ SEMMIFÉLE MÁS AKCIÓVAL, AJÁNDÉKKÁRTYÁVAL, ENGEDMÉNNYEL VAGY MÁS KEDVEZMÉNNYEL. FIÓKTULAJDONOSONKÉNT EGY AKCIÓRA KORLÁTOZÓDIK. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward