Ingyen GPU-s kulcstartó a Galaxytól

Az Nvidia legfrissebb termékéről már pár nappal ezelőtt beszámoltunk: a vállalat egy szokatlan újdonságot kínál a fanatikus felhasználók számára, amely nem más, mint egy kulcstartóba zárt működésképtelen G98-as GPU. A termék 99 dolláros áron érhető el a gyártó hivatalos weboldalán keresztül, a különböző hazai és külföldi fórumok hozzászólásai alapján ez az új termék meglehetősen népszerű a felhasználók körében.

Ingyen GPU-s kulcstartó a Galaxytól

Az Nvidia legfrissebb termékéről már pár nappal ezelőtt beszámoltunk: a vállalat egy szokatlan újdonságot kínál a fanatikus felhasználók számára, amely nem más, mint egy kulcstartóba zárt működésképtelen G98-as GPU. A termék 9,99 dolláros áron érhető el a gyártó hivatalos weboldalán keresztül, és a különböző hazai és külföldi fórumok hozzászólásai alapján meglehetősen népszerűvé vált a felhasználók körében.

Az Nvidia akciója a korábbinál sokkal nagyobb és széleskörűbb, ugyanis a vállalat egyik partnere szintén bejelentette, hogy hamarosan ő is kínálni fog hibás GPU-val ellátott kulcstartókat. A szóban forgó vállalat az Nvidia egyik legnagyobb partnere: a Galaxy saját tervezésű kulcstartót kínál az érdeklődők számára. A kulcstartó várhatóan Kínában, Japánban és az Amerikai Egyesült Államok területén lesz elérhető, ám a cég nem eladni kívánja a termékeket, hanem különböző, a Galaxy által rendezett eseményeken osztogatják majd ajándéktárgyként.

Érdekesség, hogy a Galaxy által készített kulcstartóban nem G98-as GPU foglal helyet, mint az Nvidia által forgalmazott termék esetében, hanem ránézésre egy G94-es modell. Az Expreview munkatársai szerint a képeken látható kulcstartóban ugyanaz a GPU foglal helyet, mint ami a vállalat alacsony profilú GeForce 9600 GT kártyáin is megtalálható.

Ennyire sok lenne a selejt termék, hogy már árusítani és osztogatni kell őket?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward