Ingyen For Honor és Black Ops 3

Ingyen For Honor és Black Ops 3

For Honor

Ahogy azt már a Ubisoft konferencia összefoglalónkban megírtuk, az E3 alkalmával a PC Starter Edition ingyenesen elérhető 1 héten keresztül (június 18-ig) a UPlay rendszerében. Ha tehát úgy döntötök, hogy a játék megérhet egy próbát, most az ingyenes verziónak hála adhattok neki egy esélyt, hogy bizonyítson. Hogy megjöjjön hozzá a kedvetek, nézzétek meg az új előzetest:

Jól látjátok, a Marching Fire kiegészítővel a meglévő 3 frakció mellé jön egy új a játékba, egészen pontosan a Wu Lin. 4 új harcos és egy új mód, a Breach is debütál, melynek keretében 4v4 várostromokban vehetünk részt (az egyik csapat véd, a másik támad). A harcosok közül kettő került bemutatásra, a Tiandi és a Shaolin. Az előbbi egy kezdőknek ajánlott vanguard típusú hős hajlított pengével, aki nagyon erős a támadások elől való kitérésben, míg az utóbbi egy bérgyilkos típusú karakter egy fa bottal, mely leginkább kombókra épít és veterán játékosoknak ajánlott. A tartalompakk a 8. szezonnal együtt jön egy ingyenes frissítésben október 16-án.

Black Ops 3

A ma hajnalban megtartott Sony konferencia is tartogatott egy kis meglepetést, ugyanis ott bejelentették, hogy az ehavi PS Plus ingyenes játékok sorát kibővítették a Black Ops 3-mal, annak apropóján, hogy Back in Black OPS néven visszatér négy eredeti Black Ops térkép a Call of Duty-ba. Ezek a Jungle, a Summit, a Slums és a Firing Range. Előrendelők megkapják a Black Ops 4-hez és a 3-hoz is!

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward