E3 2018 - Ubisoft sajtókonferencia összefoglaló

Just Dance 2019, Beyond Good and Evil 2, Rainbow Six Siege, Trials Rising, Division 2, Mario+Rabbids: Kingdom Battle - Donkey Kong Adventure, Skull and Bones, Transference VR, Starlink: Battle for Atlas, For Honor, The Crew 2 és AC Odyssey az Ubisoft shown.

E3 2018 - Ubisoft sajtókonferencia összefoglaló

Just Dance 2019

Egy montázzsal indul a show, majd egy kis élőszereplős ökörködés következik, pandamacival és ízléstelenül beöltözött karneválozókkal, akik aztán sajnos az előadóterembe is bejönnek és elfoglalják a színpadot a zenészkíséretükkel együtt. A sok zene és tánc egy valamit jelenthet: ez a Just Dance 2019 felvezetése. Reméljük a játék, mely idén októberben érkezik, ennél a bemutatónál jobb lesz!

Beyond Good and Evil 2

Ezt követően nagyot szépít a francia kiadó, mert egy fantasztikusan látványos és hangulatos Beyond Good and Evil 2 trailert dobnak be. A képsorokat látva még annak is összefuthat a nyál a szájában, aki nem játszott az első résszel. Aki pedig igen, nos... inkább nézzétek a videót! Nem mondom meg, ki tűnik fel a végén...

Az űroperát a bemutató után két fejlesztő részletezi tovább. Bemutatják a videóban látható, az első részben megismert legendás karaktereket. A játékban egy űrkalóz kapitányt alakítunk és az új gameplay videóban megismerhetünk egy kulcsfontosságú helyszínt, Ganesha városát. Egy hatalmas nyílt világot alkotnak a fejlesztők, amelyben szabadon, megszakítások (töltések) nélkül utazgathatunk. A játéknak megjelenés dátuma még nincs, de némileg kárpótolhatja a várakozókat a Space Monkey Program, mely állandó frissítéseket hoz azzal kapcsolatban, hogy hol tart épp a játék, és lehetőséget ad a rajongóknak, hogy egy kicsit beleszóljanak a fejlesztés menetébe.

A színpadot Joseph Gordon-Lewitt veszi át Hitrecordtól. Ő annak kapcsán érkezett, hogy az általa képviselt kreatív embereknek kaput nyitó, általa képviselt platform most parterségre lép a Ubival. Ennek keretében a közösség szabadon küldhet be tartalmakat a Ubisoftnak, akik aztán majd a legjobbakat kiválogatják és beteszik a játék mérhetetlenül gazdag és színes világába. További részletek az ősszel megtartásra kerülő BGE Festen.

Rainbow Six Siege

Justin Kruger következik és a Rainbow Six Siege. Kezdésként eldicsekedik a 35 millió játékossal, akiket a játék maga mögött tudhat. Mivel a Rainbow Six Siege nagy e-sport jelenség, ennek megfelelően promózták egy kicsit a folytatódó Pro League Team-et, továbbá kaptunk egy előzetest az Another Mindset címre hallgató e-sport dokufilmhez.

Trials Rising

A sorban a Trials Rising következikvicces felvezetéssel és egy pörgős trailerrel. A klasszikus akrobata motoros játékok szerelmesei örülhetnek, mert a játék ránézésre nagyon jól alakul.

Rajongók felkészülni, a zárt bétára már lehet jelentkezni a honlapon. A játék pedig jövő februárban érkezik PS4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re.

Division 2

Ezt már nyilván sokan vártátok. A Fekete Pénteken elterjedt vírus néhány hónap alatt hazavágta az USA-t, majd amilyen gyorsan jött, úgy ki is égett. A társadalom viszont nem talál egykönnyen magára. Teljesen szétesett minden, mi pedig ebbe a káoszba csöppenünk bele. Egy látványos cinematic trailer festi le nekünk azt a borzasztó törvények nélküli állapotot, amire csak mi, a játékosok jelenthetünk gyógyírt. Rajtunk múlik majd, hogy a haldokló nemzet históriájának következő fejezetét zsarnokok írják majd, vagy néhány hős, akik visszaállítják a rendet az emberek számára.

A játék az 1:1 arányban lemodellezett Washington D.C.-ben játszódik, ahol a döntéseink közvetlen hatással lesznek majd az itt élő civilek életére. Ami a játékmenetet illeti, ha elértünk a főkampány végére, 3 specializáció közül választhatunk: mesterlövész, tűzszerész vagy túlélő. Számos új fegyver, eszköz és képesség lesz a hasznunkra, továbbá még mélyebb csapatjáték lehetőségekre számíthatunk. Bejönnek a 8 fős raidek. A játékot folyamatosan bővíteni fogják majd, amit előre meg is terveztek, az első évben 3 ingyenes DLC formájában 3 fejezet jön ki a játékhoz. Az E3-ra már hoztak egy játszható verziót a Division 2-ből, amit helyben ki lehet próbálni, de a shown még nem élő gameplayt mutattak.

Megjelenés: 2019. március 15.

Mario+Rabbids: Kingdom Battle - Donkey Kong Adventure

Színes, mesés dzsungel témába öltözik a színpad és hangszerek foglalják el. Kapunk egy fülbemászó és egyszerre pörgős élő koncertet, mely közben a játék vidám és színes világát nézhetjük a hatalmas kivetítőn. Több Rabid nyuszi és persze Donkey Kong akciózza végig a bemutatót.

Megjelenés július 26-án.

Skull and Bones

A következő nagy durranás mi lehetne más, mint az új Skull and Bones trailer. Elképesztő látványos az egész, de persze egy cinematic trailertől ez elvárható. A helyszín a Karib-tenger, a cél pedig, hogy minél több kincset harácsoljunk össze.

A játékmenet bemutató fókuszában ezúttal a vadászterületek, vagyis az új Hunting Grounds mód állt. A játék megosztott világában szabadon hajókázhatunk az Indiai Óceánon és támadhatunk meg kereskedőhajókat és útvonalakat. Összefuthatunk más játékosokkal, akikkel összefoghatunk keményebb ellenfelek legyőzésére vagy meg is támadhatjuk őket, hogy elszedjük a kincsüket. A gameplay videó robbanékony csatákat vonultat fel, szólóban és négy játékossal kooperatívan is, mely a bravúros győzelmet követőenaztán átcsap PVP-be, merthogy ilyen a tolvajbecsület.

Mielőtt kihajóztok, felszerelhetitek a hajótokat és nem csak kozmetikai tárgyakkal, de komolyabb ágyúkkal és hasonlókkal is. Lehetőségetek lesz arra is, hogy álcázzátok magatokat kereskedőhajónak, ha lopakodósabb megközelítést akartok választani. A játéknak lesz egy nyílt PVP módja is, a Disputed Waters. Ezek már a kezdettől ott lesznek a játékban, ahogy a Deadly Encounters mód is, amiről viszont még nem tudunk semmit. A játék jövőre érkezik, a megjelenés előtt lesz béta is, melyre itt regisztrálhattok.

Transference VR

A színpadon Elijah Wood a Spectrevisiontől és Benoit Richera Ubisofttól, akik közösen egy VR (és normál platformokon is megjelenő) játékot konferálnak fel. Egy pszichológiai thrillerre kell készülnötök az alábbi videóval:

A játék, melyben valakinek az elméjébe belépve próbálhattok rendet tenni és szembenézni az illető egy traumatikus élményével, idén ősszel érkezik.

Starlink: Battle for Atlas

A következő trailer látványos, színes grafikával kapja el a tekinteteket. A Starlink a Transference-hez hasonlóan a tavalyi E3-on mutatkozott be először és azóta nagyot lépett előre. A toys-to-life (műanyag űrhajókatkell gyűjteni hozzá) játékbemutatójának hála megismerhetünk egy új, halálosan veszélyes régiót, ahol új szövetségeket köthetünk és persze jó kis árkádos űrcsatákat vívhatunk. A cél, hogy megmentsük az Atlas bolygót a Forgotten Legiontől.

Jó hír a régi Starfox rajongóknak, hogy Switchen Fox McCloud is megjelenik a Starlinkben, mint irányítható karakter, hála az újabb Ubisoft-Nintendo együttműködésnek. Még Miyamotot is meghívták a bemutatóra, aki kapott egy jó kis Starfox űrhajó modellt is Yves Guillemottól.

A játék október 16-án jelenik meg konzolokra. További részletek a honlapon.

For Honor

Az E3 alkalmával a PC Starter Edition ingyenesen elérhető 1 héten keresztül (június 18-ig) a UPlay rendszerében. Ha tehát úgy döntötök, hogy a játék megérhet egy próbát, most az ingyenes verziónak hála adhattok neki egy esélyt, hogy bizonyítson. Hogy megjöjjön hozzá a kedvetek, íme egy új trailer is a játékhoz:

Jól látjátok, a Marching Fire kiegészítővel a meglévő 3 frakció melléjön egy új a játékba, egészen pontosan a Wu Lin. 4 új harcos és egy új mód, a Breach is debütál, melynek keretében 4v4 várostromokban vehetünk részt (az egyik csapat véd, a másik támad). A harcosok közül kettő került bemutatásra, a Tiandi és a Shaolin. Az előbbi egy kezdőknek ajánlott vanguard típusú hős hajlított pengével, aki nagyon erős a támadások elől való kitérésben, míg az utóbbi egy bérgyilkos típusú karakter egy fa bottal, mely leginkább kombókra épít és veterán játékosoknak ajánlott. A tartalompakk a 8. szezonnal együtt jön egy ingyenes frissítésbenoktóber 16-án.

The Crew 2

A motorsportok szerelmesei örülhetnek, mert június 21-én indul a játék nyílt bétája PS4-en, XO-n és PC-n, melyhez a klienst már most előtölthetitek. A teszt 25-én zárul, a játék pedig 29-én jelenik meg.

Assassin's Creed Odyssey

Az ismét évente megjelenő franchise legújabb része búcsúztatja a Ubisoft showt. De mielőtt lehúznánk a redőnyt, csodáljuk még egy kicsit az ókori Görögország lélegzetelállító tájait és történelmét. Mi egy kitaszítottat alakítunk, aki persze kivételes harcos, főleg Leonidas törött lándzsájával a kezében, mely különleges képességeket rejt magában. Két karakter közül választhatunk a játék elején, Kassandra vagy Alexios, egy nő és egy férfi áll rendelkezésünkre. De a választások itt nem érnek véget, az új AC történetmesélése teljesen átalakul az eddigiekben megszokottakhoz képest. Többek között szereteágazó dialógusokra számíthattok. A Kr.e. 431-ben játszódó új AC-ben nem mellesleg olyan karakterekkel találkozhattok majd, mint Szókratész és Hippokratész.

A következő gameplay felvételt 4K-ban vetítették. Nem mondom, a sok béna 300-as rugdosódós jelenet után ezt igazi felüdülés volt nézni, a harcjelenetek egészen élvezetesnek tűntek. Ellenben a beszélgetések közti animáció már sokkal kevésbé impresszív. Remélhetőleg ezen még csiszolnak majd megjelenés előtt, ami idén október 5-én esedékes, PC-n, PS4-en és XO-n.

Ennyi volt tehát a Ubisoft konferencia. Ti mit vártok a legjobban a kiadótól? Én a Beyond Good and Evil 2 mellett teszem le a voksom.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward