Indítsuk a motorokat, közeleg a Project CARS

Már csak pár hét van hátra a játék megjelenéséig, így egy új előzetessel és néhány új infóval próbáljuk kihúzni addig.

Indítsuk a motorokat, közeleg a Project CARS

Március 20-án végre megjelenik a Slightly Mad Studios függetlenül, a közösség segítségével készített autós játéka, ami az ígéretek szerint minden autórajongónak tartogat valami izgalmat. A stúdió hangsúlyozza, hogy a játék irányának meghatározásában, a tesztelésben, a pálya- és autókínálat kialakításában mind-mind részt vettek a támogatók, így a Project CARS ténylegesen, minden elemében a célközönség igényeit szem előtt tartva készült el.

Összesen 18 ország különböző fejlesztői dolgoztak be a projektbe, és Andy Tudor kreatív igazgató szerint ez azt jelenti, hogy a játék rendkívül változatos lesz. "A motorsport mindenkinek mást jelent. Nekem például a Forma 1-et, és a szoros versenyeket Mansell és Senna között. Mások számára a NASCAR-t, vagy a német túraautó-bajnokságot" - mondja az úriember, aki szerint fontos volt, hogy a világ minden részéről szerepeltessenek versenysorozatokat, azok szabályait és jellemzőit teljesen átörökítve a játékba.

Tudor kiemelte továbbá, hogy a Project CARS-ban találjuk majd a legnagyobb és legváltozatosabb pályafelhozatalt. A világ minden részéről kerültek be versenypályák, az induláskor több, mint 250 mérföldnyi aszfaltcsíkon mehetünk végig. Ezen kívül fontos, hogy a játék minden elemében testreszabható lesz. Ugyan a Project CARS alapvetően egy rendkívül részletes és valósághű szimulátor, a megfelelő beállításokkal mindenki a saját képességeinek megfelelő kezelhetőséget és nehézséget tud majd belőni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward