indiePon – Folytatást kap a klasszikus Fantasy General

Ezen kívül megnézhetitek még például a Dangerous Driving megjelenési trailerét, ingyenesen kipróbálhattok egy autós battle royale-t, zsoldosvezérek lehettek, de más érdekességeket is találhattok.

indiePon – Folytatást kap a klasszikus Fantasy General

Készül a Fantasy General 2

A Fantasy General egy 1996-os háborús játék volt azoknak, akik szerint az egyébként kiváló Panzer Generalban túl kevés sárkánnyal futottunk össze. Előfordultak benne varázslók, élőholtak és mechek is. Több, mint két évtizeddel később váratlanul folytatás készül hozzá.

A második rész eseményei háromszáz évvel később zajlanak. Egy barbár főnök fiaként irányítjuk a seregeket, hogy bizonyítsunk keménykezű apánk és a törzsi tanács előtt. Hex-alapú csatákat vívunk egyre fejlődő csapatainkkal, akiket nem a típusuk, inkább tapasztalataik, képességeik és felszerelésük határoz meg.

Trollok, sámánok, ősi szellemek, elementálok, vérmedvék és sok más szerzet lesz a különleges egységek között. A harcokra a moráltól kezdve a terepen és a mágián ás az általunk meghozott döntésekig minden hat majd, de a fejlesztő Owned by Gravity átlátható kezelőfelületet ígér.

A stúdió fontos szerepe szán a történetnek és a lore-nak is, a frakciók pedig egyedi képességekkel rendelkeznek hátterüktől függően.

A Fantasy General 2 megjelenése idén várható. A bétára itt jelentkezhettek, sőt, már steames és GOG-os oldal is van.

Megjelent a Dangerous Driving

A Three Fields Entertainmentet 2014-ben hozták létre a Burnout-fejlesztő Criterion Games társalapítói. Új projektjük, a Dangerous Driving akár az előd szellemi örököse is lehetne, de ezt a jelzőt nem aggatták rá. Hangsúlyozzák ellenben, hogy visszaadják a versenyjátékok agresszivitását, és új magasságokba emelik a hangulatot.

Hét helyszínen összesen harminc pálya vár ránk, olyan játékmódokkal, mint a Takedown, az Eliminator, vagy a Road Rage. Ha egyedül vagyunk, az MI ellen próbálkozhatunk, online multiplayerben pedig nyolcan mérhetjük össze tudásunkat.

A Dangerous Driving az Epic Store-ban érhető el PC-re, de Xbox One-on és PlayStation 4-en is beszerezhető.

Ingyenes a notmycar korai hozzáférése

Az NMC Studios notmycar című játékában akár száz kocsi is részt vehet egy meccsen, feladatuk pedig az, hogy feltápolják magukat, és kiirtsák a versenytársakat.

A testreszabhatósági opciók között festések, fegyverek, egyéb felszerelések és kozmetikai cuccok is szerepelnek.

A notmycar ötven fősre limitált meccseket tartalmazó korai hozzáférése a Steamen érhető el ingyenesen. A fejlesztők nagyjából hat hónaposra tervezik az early accesst, ezalatt dolgoznak a vezetési élményen és a harcon, illetve több fegyver, képesség és felszerelés érkezik.

Itt a Zanki Zero: Last Beginning

A világot hét nap alatt teremtették, de az emberek egy nap alatt elpusztították. Az élet a tengerek mélyére süllyedt hosszú ideig, most azonban visszatér a felszínre.

Nyolc klón sorsát követjük végig a játék fejezeteiben, akik a régi világ romjaiból álló, pusztuló szigeteken élnek. Felfedezzük a labirintusokat, tornyokat, hogy megtaláljuk a bűnt, amit múltunkban elkövettünk. Egy életciklus 13 napig tart, a klónok más képességekkel rendelkeznek fiatalon, és idősebben. Számos kérdés vár megválaszolásra, de lassan feltárulnak a halott világ titkai.

A Zanki Zero: Last Beginning PC-n és PlayStation 4-en jelent meg.

Zsoldosvezérek leszünk a Glorious Companionsben

Az Ancient Forge Studio körökre osztott taktikai RPG-je egy sötét fantasy világban, Navaroth-ban játszódik.

Szinte egyedül kezdünk, egyetlen hűséges követővel. Egy működőképes zsoldoscsapatot kell felépítenünk, etetnünk és fizetnünk őket, illetve fejleszteni harci képességeiket. A világban más humanoid fajokkal is találkozunk majd, a mágia pedig tudományos alapú lesz.

A Glorious Companions korai hozzáférése júniusban indul a Steamen. Benne lesz a harcrendszer, tíz egységtípus, két játszható frakció, és néhány kisebb csoport is. Nagyjából egy év alatt még három frakció, történet és küldetések érkeznek, sőt, saját város építésére is lehetőségünk nyílik.

PC-n is játszható a Bow to Blood: Last Captain Standing

A korábban PlayStation VR exkluzív játék érdekes ötvözet: belső nézetes léghajó-lövölde, mely egy Survivor-stílusú űr-reality TV műsorban fut, könnyed roguelike elemekkel fűszerezve.

Egyszerre kell irányítanunk a hajónkat, lelőni a nagyobb ellenfeleket az ágyújával, saját kézzel elintézni a fedélzetre merészkedő kisebbeket, illetve parancsokat osztogatnunk a legénységnek.

A a Bow to Blood: Last Captain Standing PC-s verziója a Steamen érhető el. Játszható egérrel és billentyűzettel, kontrollerrel, valamint HTC Vive-on és Oculus Riften is.

Pörgős halálfrizbizés vár a Windjammers 2-ben

Az 1994-es, eredeti Windjammers folytatása új képességeket, ugrásokat is tartalmaz. A kiadott videóban megnézhetjük, hogyan néz majd ki a gyakorlatban.

A megjelenést erre az évre tervezik.

Homeworldös legó, hűha!

A Brick Formation nevű cég dobta piacra a játék által ihletett készleteket. Három hajó (Hiigaran interceptor, Ion Cannon _Frigate, Destroyer) érhető el jelenleg, de több van készülőben a Kushan, Taiidan, Turanic, és Vagyr frakciókból.

Hivatalosan licencelt termékekről van szó, a Gearbox Publishinggal együttműködve készítették őket. Az áruk meglehetősen borsos: az 500 darabos Hiigaran Interceptor például 250 dollárba kerül, és ez a legolcsóbb, az 1365 darabos Destroyer már 575 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward