indiePon - Babaház felnőtteknek

Visszaemlékezhettek még többek között a gyerekkorotokra, elefántokat vezethettek, a múltba fülelhettek, de olvashattok a Humble alapítóinak lemondásáról, a Super Meat Boy Forever csúszásáról, és más érdekességekről is.

indiePon - Babaház felnőtteknek

Májusban jön a Dollhouse

A Creazn Studio film noir horrorjátéka friss előzetest kapott a bejelentés alkalmára - a gyengébb idegzetű olvasóknak azt javaslom, inkább ne nézzék meg, ha egyedül tartózkodnak otthon, és sötét van. Mindent megtalálunk benne, ami egy kiadós rémisztgetéshez kell: kacarászó gyerekek, elmosott képek, tompa színek, és rengeteg székből kiugrós pillanat.

Ha egyedül játszunk, a Marie nevű nyomozó történetét ismerhetjük meg, aki lánya halálának ügyén dolgozik. Karakterünk fejlődik is, hogy legyen esélye szembeszállni azzal, ami rá vár. Multiplayerben 14 különböző játszható karakter sztoriját fedezhetjük fel, valószínűleg egyik sem az esti mese kategóriába tartozik majd.

Április 13-án és 14-én nyílt bétatesztet tartanak, erre itt jelentkezhettek. A résztvevőket véletlenszerűen választják ki.

A Dollhouse május 24-én jelenik meg PC-n és PlayStation 4-en.

A gyermekkor szabadsága

A Where the Bees Make Honey egy történetalapú, fejtörőkkel teli játék, melyben a frusztrált telemarketingest, Sunny-t alakítjuk. Nem kell megijedni, nem hívásokat kell lebonyolítanunk benne, inkább egy nagy, nosztalgikus visszaemlékezés az egész arra a szabad érzésre, ami a gyerekkorunkat jellemezte.

Felfedezzük Sunny munkahelyét, miközben kirajzolódik egy nő története, aki torkig van a munkájával, és legszívesebben visszatérne abba az időbe, amikor bárminek beöltözhetett. Hogy a méhek hogy jönnek ide, az valószínűleg csak élesben derül majd ki. A játékmenetben a járművezetéstől a lopakodós részekig mindenféle elemet megtalálunk.

A Where the Bees Make Honey PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el.

Lemondtak a Humble Bundle alapítói

Jeffrey Rosen és John Graham 2010-ben alapították a céget, és azóta is ők vezették. Lemondásuk után tanácsadói szerepkörben az év végéig, és valószínűleg még jóval utána is rendelkezésre állnak majd.

A napi feladatokat a Kixeye-tól érkező Alan Patmore veszi át. Patmore a FarmVille-t készítő Zyngánál is dolgozott, illetve korábban a Double Fine alelnöke volt, olyan játékok munkálatait felügyelve, mint a Stacking, az Iron Brigade, vagy a Costume Quest.

John Graham szerint tavaly volt a Humble Bundle legjobb eddigi éve, 2019-nél pedig soha nem indultak még jobban. A céget 2017-ben vette meg az IGN.

Csúszik a Super Meat Boy Forever

A fejlesztő Team Meat határozatlan időre elhalasztotta az eredetileg áprilisra tervezett indulást.

A Super Meat Boy folytatása ugyanannyira halálos platformjáték lesz, mint elődje, de karakterünk ezúttal folyamatosan futni fog, méghozzá magától. Irányítási lehetőségként az ugrás, az ugrás közbeni támadás, a lebukás és a csúszás áll rendelkezésünkre.

A megjelenés, bármikor is lesz, az Epic Store-ban várható, a Steamre 12 hónappal később érkezik majd meg a játék.

A múltba fülelünk az Unheardben

A NEXT Studios játékában bűntények helyszíneire térünk vissza, hogy az ott hallható hangok segítségével megpróbáljuk megtalálni az elkövetőket, és megoldani az ügyeket.

Az esetek között látszólag nincs kapcsolat, és azt sem tudjuk, honnan jönnek a hangok, vagy megbízhatóak-e. Minden nyom, jel, indíték hang formájában kerül elénk, ezért beszélgetéseket kell meghallgatnunk, a begyűjtött információkból pedig össze kell raknunk a kirakóst.

Az Unheard a Steamen érhető el, április 4-ig akciósan.

Korai hozzáférésben a Totally Accurate Battle Simulator

A Landfall Games játékában a történelem nagy csatáit játszhatjuk le röhejes, a fizikai hatásoknak teljesen kiszolgáltatott rongybaba-emberkékkel.

Az early access már tartalmazza a kampány 50 pályáját, melyek a kőkor, a középkor, a görög mitológia, vagy akár a vikingek ütközeteibe is bevihetnek minket. A trükk az, hogy mindig egy korszakkal az MI által irányított ellenséges hadsereg után kullogunk, tehát amikor nyílzáport zúditanak ránk, akkor mi még mindig csak vasvillákkal szaladgálunk, vagyis a győzelemhez nagyfokú kreativitásra lesz szükségünk.

A Totally Accurate Battle Simulator cirka 13 euróba kerül a Steamen.

Ne ess le!

Nagyjából ez lesz a feladatunk a The Cartel Studio játékában, a Heave Ho-ban. Akár négyen is próbára tehetjük magunkat, ahogy a saját két kezünkkel, illetve barátaink segítségét igénybe véve átlendülünk a pályákon.

Karakterünket számos hasznos kiegészítővel ruházhatjuk fel, csak arra kell ügyelni, hogy mindig tudjuk, a sok kéz közül éppen melyikkel kapaszkodunk...

A Heave Ho a tervek szerint a nyáron jelenik meg PC-re és Nintendo Switch-re.

Elefántkalandok a Shelter 3-ban

A sorozat első két részében egy borz és egy hiúz törékeny életét követhettük nyomon, most pedig az elefánt áll majd a középpontban.

Csordánkat átvezetjük a dzsungelen és a szavannákon, miközben meg kell védenünk a kiselefántokat a ragadozóktól. Megjelennek a fajra jellemző közösségi vonások, de a szériától megszokott módon szintén jelen lesz az állati élet kőkemény valósága, vagyis óhatatlanul előfordulnak veszteségek is.

A Shelter 3 érkezéséről még nincs pontos információ azon kívül, hogy jövőre várható, de steames oldala már van.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap