indiePon - A mainstreamen túl 81. rész

A mai részben többek között Chris Avellone tüzes-jeges játékáról, a Warframe óriás robotpókjáról, vagy a Fallout 76 repülési lehetőségeiről is olvashattok.

indiePon - A mainstreamen túl 81. rész

Jól néz ki Chris Avellone co-op játéka, a Degrees of Separation

A Moondrop Studios hangulatos, rejtvényekkel tűzdelt 2D-s platform-kalandjában a tűz és a jég ellentétes tulajdonságait használjuk fel. A két „klímát” két karakter, Ember és Rime képviseli, a pályákon csapatként, különleges képességeik segítségével tudnak előrejutni, ha megfejtik a környezetre épülő, összetett fejtörőket.

Egyedül, vagy co-op multiplayerben is játszhatunk, az innovatív mechanikák és a Chris Avellone által írt erős történet remek szórakozássá teszi a nemlineáris világ felfedezését, bár a sztori részleteit egyelőre homály fedi, míg ki nem adják a következő trailert.

A Degrees of Separation a tervek szerint 2019. február 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Itt a The Long Dark átdolgozott sztorijának első két epizódja

A történetet most már teljesen belső nézetből, szinkronizált, filmes párbeszédekkel ismerjük meg. Több helyszín, valamint új intró is van, a küldetéseken pedig kicsit lazítottak, hogy több lehetőségünk legyen a túlélésre.

Változtattak a kezelőfelületen (ezentúl mindig látszik), a tüzek kezelése pedig kevésbé körülményes. Szerencsére jutott idő számos hiba kijavítására is, a teljes listát itt találjátok.

Óriási robotpók vár ránk a Warframe-ben

A játék legújabb frissítése, a The Profit-Taker a címadó robotpók ellen küld minket.

Bár a végcél a gépezet elpusztítása, a feladat kapott némi körítést. Először meg kell találnunk a pók gyenge pontjait, és segítséget kell kérnünk a Solaris Unitedtől. Más problémák is akadnak: a Corpus Vallis állataira vadászik, de lehetőségünk lesz megmenteni őket.

Új játékmódot kapott a Verdun

Megérkezett a 64 fős mód, de új térképet, fegyvereket, és katonákat is készítettek nekünk.

A csapatok a Tirailleurs Sénégalese, a franciák nyugat-afrikai gyarmatairól verbuvált emberek, a terület pedig az erdős St. Mihiel Salient, mely Franciaországban található, a német határ közelében. Itt történt az első jelentősebb amerikai támadás, és az egyetlen, melyben csak amerikai gyalogság vett részt.

A játékban amerikai és német katonák harcolnak egy fákkal, lövészárkokkal, és homokzsák-állásokkal fedett vidéken. A csaták végén ezentúl szavazhatunk a következő térképre.

Itt az éles verziós Miscreated

Az Entrada Interactive hardcore multiplayer online túlélőjátéka egy posztapokaliptikus jövőbe visz minket, ahol mutánsok, más játékosok, sőt, a természet ellen kell helytállnunk.

Az 1.0-s verzió a stúdió szerint az alfa végét jelentette, most a bétaváltozat vásárolható meg. Hmm, ez azért így izgalmas, de legyen. Kaptunk hozzá húsz új fegyvert, számos térképrészletet, savas esőt és hóviharokat, de építőanyagokat is.

A Miscreated január 3-ig húsz százalékos kedvezménnyel kapható a Steamen.

Megjelent, és nagyon olcsó a Bladed Fury

A NEXT Studio akciójátékában egy hercegnő próbálja tisztára mosni a nevét, mert azzal vádolják, hogy leszúrt néhány embert. A csodásan megrajzolt hátterek előtt démonokkal és csontvázakkal küzdünk meg, az élményt kaland-, illetve szerepjátékos elemek fűszerezik. Belefutunk majd egy-két platformos kihívásba is.

Valószínűleg nem beszélhetünk túl nagy történelmi hűségről, de az egész nagyon jól néz ki. Érdekes, hogy bár kínai csapat készíti, a játékban mégis megjelennek olyan motívumok (koponyák, végtagok levágása és hasonlók), amiket a kínai kormányzati cenzúra nem túlzottan tolerál.

A Bladed Fury holnap este hét óráig kevesebb, mint hat euróba kerül a Steamen.

Repülhetünk a Fallout 76-ban

Mindehhez csupán a mutációk kreatív használatára van szükségünk.

A Marsupial nevű mutációval nagyon magasra ugorhatunk, a Bird Bones segítségével pedig lassan esünk le. Ha ezekhez hozzátesszük a Strange in Numbers perkkártyát, ami felturbózza a mutációkat, amennyiben a csapattagok is mutánsok, akkor a végén gyakorlatilag lebegünk egy helyben, lásd videó.

Nyilván bugról van szó, jelentették is, tehát esélyes, hogy már nem sokáig lehet majd repkedni Nyugat-Virginia felett.

Elindult az itch.io téli vására

Kedvenc indie játékboltunk is csatlakozott a többi áruházhoz, és több száz alkotást kínálnak kedvezményes áron. Az akciók akár száz százalékosak is lehetnek, mint például a Legacy Quest, vagy a Windstone esetében, így érdemes átböngészni a listát, hátha belefutunk egy rejtett drágakőbe, de akkor se hagyjátok ki, ha alapból szeretitek az indie játékokat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap