indiePon - A mainstreamen túl 78. rész

A mai részbe a Civilization V dizájnerének új játéka mellett például jedik, cápák, egy spagettiwestern, és Thomas, a gőzmozdony is bekerültek, jó szórakozást!

indiePon - A mainstreamen túl 78. rész

Kanada a Civilization VI-ban

Sir Wilfrid Laurier vezetésével az ország meglehetősen klisésen jelenik meg a Gathering Storm kiegészítőben.

Laurierre az angolul és franciául beszélő polgárok egy zászló alatti egyesítésének szorgalmazása miatt emlékeznek. Speciális képességével tundrákon is építhetünk farmokat, illetve Kanada nem küld váratlan hadüzenetet, és nem háborúzik városállamokkal. Különleges épületük az Ice Hockey Rink, egyedi egységük a Mountie. Bővebb részleteket itt találhattok.

A Civilization VI: Gathering Storm DLC 2019. február 14-én jelenik meg.

Lopakodós spagettiwestern lesz az El Hijo

A berlini Honig Studios erőszakmentes, lopakodós, spagettiwestern-hangulatú játékában egy hatéves fiút alakítunk, aki a Vadnyugaton kutat anyja után.

Ahogy elsurranunk a veszélyek mellett, hősünk egyre magabiztosabbá és ravaszabbá válik. Eljutunk majd egy távoli kolostorba, egy kegyelmet nem ismerő sivatagba, és egy gonosztevőkkel teli határvárosba is.

Az utazás akkor kezdődik, mikor El Hijot és anyját banditák támadják meg, és lerombolják farmjukat. A fiút egy kolostorban hagyja a nő, hogy biztonságban legyen, de a kissrác úgy dönt, hogy nem neki való a szerzetesek élete, ezért inkább lelép. A játékmenet folyamatosan bővül, a mechanikák egymásra épülnek, kombinálásukkal nehezebbé válnak a kihívások.

Az El Hijo megjelenését a jövő évre tervezik PC-n és konzolokon.

Itt az éles verziós Dusk

A kiváló és meglehetősen erőszakos retro-FPS majdnem egy évet töltött korai hozzáférésben. Ennek végére új trailert kaptunk, melyben bemutatják a változatos helyszíneket és ellenfeleket.

A kampány három fejezetből áll (The Foothills, The Facilities, Nameless City), és bár nincs túl sok történeti kapcsolat köztük, egyre tekervényesebbé válnak. A multiplayer Duskworld mód 16 fős deathmatch csatákat kínál.

A Dusk december 17-ig akciósan vásárolható meg a Steamen.

Új történetek a Star Wars: The Old Republicban

A jedik Ossus nevű bolygóján zajlanak az 5.10-es update, a Jedi Under Siege eseményei. A Sith Birodalomé az első csapás az újrainduló háborúban a Galaktikus Köztársaság ellen.

El kell majd döntenünk, hogy saját társainkat támogatjuk, vagy titokban szabotáljuk erőfeszítéseiket, hogy korábbi ellenségünknek kedvezzünk. A harcban a legerősebb jedi mesterek és sith lordok vesznek részt, például Tau Idair és Gnost-Dural mester, vagy Darth Malora. Társaink között ott lesz Doc, Nadia Grell, Jaesa Willsaam és Khem Val is.

Új napi küldetések, megszerezhető felszerelések, guildfejlesztések, és még sok minden más is a frissítés részét képezi.

Cápává válunk a Maneaterben

A Tripwire Interactive akció-szerepjátékában egy éhes cápát irányítunk, aki csak meg akarja tölteni a pocakját mindenféle tengeri harapnivalóval, akár az útjába kerülő emberekkel is.

Cápavadászok próbálnak majd bosszút állni, de őket is felfalhatjuk muhaha. Az egészséges életmódnak hála fejlődünk, új képességeket szerzünk. A természet varázsa…

A Maneater egy évig kizárólag az Epic Store-ban lesz kapható, megjelenés jövőre.

Friss stratégiai játék a Civ V dizájnerétől

Jon Shafer 4X stratégiája, az At the Gates egy sűrített Civilizationnek is nevezhető, kisebb, emberibb fókusszal. Törzsünkkel próbáljuk elfoglalni a hatalmas, bár instabil Római Birodalmat, miközben frakciónk klánvezérei saját terveket szövögetnek, népünknek pedig élelemre és otthonra van szüksége ahhoz, hogy túlélje a kemény teleket.

A single player játék nem bánik velünk kesztyűs kézzel: az ellenfelek nagyobbak, erősebbek, így nehéz lesz az út a győzelemig. Télen minden lelassul, kevés az ennivaló, befagynak a folyók, a katonák sem szívesen masíroznak. A roguelike-szerű elemeknek köszönhetően minden alkalommal új kihívások várnak ránk.

Az At the Gates január 23-tól érhető el a Steamen.

Fel fog robbanni a Föld!

Legalábbis Oscar Brittain játékában, a Desert Childban biztosan. Egy fiatal hoverbike-versenyzőt alakítunk, akinek el kell tűnnie a bolygóról, mielőtt a sajnálatos esemény bekövetkezik.

Jövőbeli városok utcáin mászkálunk, olcsón eszünk, találkozunk a helyiekkel, vagy néha biciklirészeket lopunk. A zene, a lövöldözős-versenyzős elemek, és a köztük lévő nyugis pillanatok mellett még helyi multiplayerre is lehetőségünk van.

A Desert Child a Steamen, a GOG-on, és a Humble Store-ban érhető el.

Indie játék az indie fejlesztők megmentéséről

A The Indie Game Legendet eredetileg 2011-ben készítették, de hat évvel később az alkotó egyik barátja elkezdett kísérletezni azzal, hogy milyen lenne belső nézetben. Összefogtak hát, és megszületett a The Indie Game Legend 3D.

Bátor hősként öt indie játékfejlesztőt kell megmentenünk egy gonosz idegen faj karmaiból, miközben felfedezzük egy retro világ titkait. Több, mint 200 szoba vár ránk kilenc, egymástól különböző témájú területre elosztva. Fejtörők, ellenfelek, csapdák nehezítik majd a feladatot, rejtett boltokban fegyvereket, felszereléseket, upgrade-eket vásárolhatunk. Többféle befejezést érhetünk el.

A The Indie Game Legend 3D korai hozzáférésben van a Steamen.

Thomas, a gőzmozdony a Monster Hunter: Worldben

A Thomas the Eater of Elder Dragons mod Nergigantét, a sárkányt helyettesíti be Thomasszal. Ártalmatlannak tűnik ugyan, de belül gyilkos düh fűti a gőzt. Animációi nincsenek, a hitboxai a sárkányéval egyeznek meg, és nem adja könnyen magát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap