indiePon - A mainstreamen túl 45. rész

Cuki földönkívüli trutymók, sugárhajtású autók, Tarzan-stílusú repkedés, rókafülű nekromanta, és vicces-bizarr kalandjáték is került a mai csokorba, többek között.

indiePon - A mainstreamen túl 45. rész

PvP az Override: Mech City Brawlban

A The Balance Inc. stúdió mech-es verekedős játéka 12 PvP-móddal vár minket, a csapatok összeállításától függően. Az offline és online küzdelmek például 1v1, 2v1, 2v1v1, 2v2, 3v1, sőt, Free-For-All változatban is elindulhatnak, a rendelkezésre álló játékosok száma, és a mech esetleges közös irányítása alapján. Egy mech-be 2-4 ember ülhet be, mindenki más-más szekcióra ügyel.

Induláskor tucatnyi mech közül válogathatunk majd, mindegyik eltérő játékstílust igényel, és egyedi képességekkel rendelkezik. A kiválasztott mech különböző kiegészítőkkel és skinekkel alakítható olyanra, amilyenre szeretnénk.

Az Override: Mech City Brawl december 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, előrendelhető a hivatalos oldalon.

Alakul a Mordhau

A Kickstarteren csaknem 300 ezer dollárt összegyűjtő, középkori harci témájú multiplayer játékban a tervek szerint 64 fős ostromok, illetve a Chivalry: Medieval Warfare-re, vagy a Mount & Blade-re hasonlító küzdelmek lesznek.

Jelenleg a zárt alfateszt zajlik, még egy jó ideig, a megjelenést is a jövő év elejére csúsztatták, de egy fejlesztői videóban azért megmutatták a legfrissebb lehetőségeket. Ezek között van az íjászat, többféle íjtípussal, valamint a lovas harc, melynek során lerohanhatjuk az ellenséget az állatok hátán ülve, ha megfelelő sebességgel támadunk. Feltűnnek még ostromgépek, létrák és más apróságok is.

A klasszikus túlélőhorrorok előtt tiszteleg a COLINA: Legacy

A Chance6 stúdió játékában Alex, a főhős nagymamája otthonában ébred. Egyedül van, nem tudja, hová tűnt mindenki, de ahogy keresgélni kezd, olyan érzése támad, mintha valaki, vagy valami figyelné. Alexnek át kell vészelnie az éjszakát anélkül, hogy megőrülne, vagy meghalna.

A klasszikus horrorok mellett a szabadulószobák is hatással voltak a fejlesztőkre, főleg a rejtvények terén.

A COLINA: Legacy a Steamen érhető el, még egy napig kilenc euróért (de utána is csak tíz euróba fog kerülni).

A rókafülű nekromanta kalandjai

A Skeletal Dance Party hőse Reva, egy fiatal, rókafülű nekromanta, aki egy felejthetetlen házibulit akar rendezni összes barátja részvételével. Ezek a barátok véletlenül Reva ellenségeinek életre keltett csontvázai, de sebaj.

Alapvetően egy labirintusfelfedezős játékról van szó, melyben a lehető legtöbb csontit kell begyűjtenünk. Útközben fejtörők várnak ránk, de a harc nagy része is a mi dolgunk lesz, hiszen hadseregünk azzal van elfoglalva, hogy táncikáljon…

A Skeletal Dance Party a Steamen, és az itch.io-n jelenik meg az idei Halloweenre, az utóbbiról már letölthető egy demó hozzá.

Öt és fél perc alatt végigjátszható a September 1999

A meglehetősen egyszerű horrorban egy folyosón kódorgunk egy videókamerával felszerelve, miközben mindenféle rémisztő dolog történik. A lényeg a hangulat, a játékmenet pedig olyan, mintha egy videószalagot néznénk.

A September 1999 becsületkasszás alapon tölthető le az itch.io-ról.

Kickstarteren a The Darkside Detective második évada

A Spooky Doorway stúdió vicces és bizarr, természetfeletti elemeket is tartalmazó point-and-click kalandjátékának következő szezonja ugyanúgy hat részes lesz, mint az előző (a megjelenéskor). McQueen nyomozó és társa, Dooley rendőr friss rejtélyeket kutat majd, de megmarad a jól ismert hangulat, és a pixeles látványvilág.

A fejlesztők szert tettek némi bevételre az első szezon eladásaiból, de ezek egy részéből a munkához felvett hiteleket fizették vissza, illetve elment a portolásokra, és a tartalombővítésekre. A maradékból készül a második évad, de ez nem elég, így a közösségi finanszírozáshoz fordultak, 35 ezer eurót szeretnének összegyűjteni (ennek fele már megvan).

A kampány október 12-ig tart, a megjelenést 2020-ra tervezik.

Megjelent a Verlet Swing

A Flamebait Games játékában Tarzanként repkedünk különböző lebegő pizzaszeletek, fenséges aranyhalak, ókori oszlopok, fogaskerekek, és sok más egyéb között.

Az itch.io-ról letölthető demóban 15 pálya van, és nagyjából negyed óra alatt végig is játszható. A teljes verzió már száz szintet, kihívásokat, ranglistákat, egyre nehezedő feladatokat, illetve Steam Workshop támogatást is tartalmaz. Streamereknek fontos lehet a Twitch-integráció megléte.

A Verlet Swing 15 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a Steamen szeptember 25-ig.

Itt az éles verziós Distance

Hat évvel a sikeres kickstarteres kampány után végre itt a sugárhajtású autók játékának 1.0-s változata, melyben halálos csapdákkal teli pályákon száguldunk, a zene ütemére lüktető neonfények közepette.

Érkezett két friss, történetalapú Adventure kampány, rengeteg, a játékosok által készített pálya, véletlenszerű térképgenerátor, egy kiváló szerkesztőrész, és VR támogatás is van már.

Autónk képes a falakon, vagy a plafonon haladni, illetve kis távolságokra a levegőbe emelkedhet, így a játékmenet nem csak a gyorsaságról, hanem a precízióról is szól. Ha újra visszatérünk egy már lefutott részhez, az óra ellen versenyezhetünk.

A Distance egyedül is játszható, de az online multiplayerhez ranglisták társulnak. Többféle mód közül választhatunk. A Steamen, vagy a Humble Store-ban keressétek.

VR frissítést kap a Slime Rancher

A játék főhőse Beatrix LeBeau, egy fiatal farmer, aki a Földtől ezer fényévnyire próbálkozik megélni cuki kis trutymók társaságában.

A fejlesztő Monomi Park a 3lb Games segítségével készítette el a VR update-et, mely ingyenesen lesz elérhető (bár az alapjáték kell hozzá), és ami teljesen új nézőpontból mutatja meg kedvenc gömböceinket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap