indiePon - A mainstreamen túl 43. rész

A mai részben olvashattok például a We Were Here-sorozat trilógiává bővüléséről, a Daemonical próbahétvégéjéről, egy halhatatlan csirkéről, vagy a The Culling újraindulásáról is.

indiePon - A mainstreamen túl 43. rész

Elindult az ingyenes The Culling

A Xaviant stúdió játéka visszatér a gyökerekhez: miután kukázták a második részt a borzasztó fogadtatás miatt, az eredetit indítják újra The Culling: Origins címmel, ingyenesen játszható formában.

A 2016 márciusában napvilágot látott battle royale általános alapjai, harcrendszere, perkjei visszatérnek, de friss művészeti stílus, XP-gyűjtés, szintezés, ranglisták, új fegyverek, és hangalapú beszélgetési lehetőség is bekerült, illetve nem hiányoznak a ládák sem. Ezeket szintlépéskor kapjuk, és négy kozmetikai cuccot, vagy játékbeli pénzt tartalmaznak, melyből újabb ládákat vehetünk. Van valódi pénzes vásárlás is: tokeneket zsákolhatunk be, ezekből pedig ismét ládákat, vagy prémium tárgyakat, de a tokenek megjelenhetnek a ládákban is.

Ha már megvan a The Culling korábbról, miénk az Original Gengster csomag, melyben kosztümök, ezer token, fegyverskinek és négy láda van. A csomag megvehető külön DLC-ként, az eredeti játék áráért.

A The Culling: Origins a Steamen érhető el.

Szörnyek után nyomozunk a HellSignban

A játékban egy szörnyekkel teli várost fedezünk fel, olyan lényeket kutatunk és vadászunk, mint a démonkutyák, óriáspókok, vagy szellemrémek. A cél az, hogy megtaláljuk családunk gyilkosát.

A HellSign annyiban különbözik más akció-RPG-ktől, hogy ajtók berúgása és shotgunnal való agyatlan lövöldözés helyett konkrétan nyomoznunk kell. Becserkésszük a szörnyeket, jeleket követünk, könyveket olvasunk, hiszen a tanulás és tapasztalat segít majd hozzá az ellenfelek legyőzésének módszereihez.

A játék korai hozzáférése november 7-én indul a Steamen.

Itt a Commands & Colors: Ancients steames verziója

A 2006-os asztali társasjáték digitális változata 15 háborús szcenáriót, és több, mint 50 egyedi harci, illetve parancskártyát tartalmaz.

Siracusa, Karthágó, vagy Róma csapatait irányíthatjuk, három nehézségi szint közül választva. Egységeink harci szekerek, gyalogosok, és a lovasság, akár légióméretben. Átélhetünk történelmi csatákat is, ahol minden stratégiai döntésnek fontos szerepe van.

A Commands & Colors: Ancients szeptember 19-ig harminc százalékos kedvezménnyel kapható a Steamen.

Kipróbálható a hétvégén a Daemonical

Egy csapatnyi embernek túl kell élnie egy szigeten napfelkeltéig, de egyikük valójában egy démon, aki mindenkit meg akar ölni. Ez a Daemonical alaphelyzete, a hévégén ki is próbálhatjuk, milyen a gyakorlatban.

Jelenleg csak egy térkép és egy szörny van, a játékmenet nagyjából a bújócskára emlékeztet. A démon megsérülhet és lelassulhat, de nem lehet megölni. Az emberek csak úgy győzhetnek, ha reggelig életben maradnak, vagy visszaküldik a lényt a pokolba. Ez utóbbihoz egy rituálé szükséges, melynek alapanyagait az erdőből kell összegyűjtenünk, csakhogy itt elég könnyen eltévedhetünk a sötétben…

A próbalehetőség ideje alatt 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a játékot a Steamen.

Készül a We Were Here Together

A Total Mayhem Games We Were Here-sorozata trilógiává bővül az új játékkal. Az első rész a We Were Here volt, ingyenesen elérhető a Steamen, míg a második, a We Were Here Too még egy napig csak hat euróba kerül ugyanitt.

A játékokban ketten fedezünk fel egy fagyos, elhagyott kastélyt, egymástól elválasztva, csak egy vacak rádióval felszerelve. Fejtörőket oldunk meg, rejtélyekre derítünk fényt, kódokat keresünk a bezárt ajtókhoz. A legfontosabb a kommunikáció.

A We Were Here Together megjelenését a jövő évre tervezik, a steames oldal már él.

Megjelent a Frozen Synapse 2

A nyílt világú, procedurális taktikai játékról már többször írtam, most végre megérkezett. Friss trailert kapott az alkalomra, de van egy másik filmecske is, amivel belenézhetünk, milyen a gyakorlatban.

A Frozen Synapse 2 alapverziója 25 euróba kerül a Steamen.

Időutazunk a Timespinnerben

A Lunar Ray Games Metroidvania-stílusú játékát a kilencvenes évek klasszikus akció-platformerei ihlették. Fontos szerepe van a történetnek: Lunais, a főhős időn és téren át üldözi a birodalmat, mely megölte családját. A lány időhajlító képességével fedezi fel a játék hatalmas világát.

Co-op lehetőség is van, a második játékos itt Lunais cuki kis familiárisait irányíthatja.

A Timespinner szeptember 25-től lesz elérhető a Steamen, de PlayStation 4-re és PS Vitára is megjelenik.

Halhatatlan csirke a Breathedge-ben

Ketten éltek túl egy nagy űrhajó-katasztrófát: karakterünk, és egy csirke, akinek valamilyen titokzatos oknál fogva nem árt a vákuum. Ha ez nem elég furcsa, mit szóltok ahhoz, hogy az űrhajó gyakorlatilag halottaskocsi volt, hősünk nagyapja hamvait vitte egy galaktikus temetésre, hogy aztán egy összeesküvés közepén találja magát.

Űrbázisunk oxigénnel és elektromossággal lát el minket, miközben tárgyakat készítünk, de az éhségre és a szomjúságra is oda kell figyelnünk. Jelenleg az első fejezet van a játékban, szeptember 20-án érkezik a következő.

A Steamen elérhető korai hozzáféréses változatot körülbelül 16 hónapra tervezi a fejlesztő RedRuins Softworks, ezalatt bekerül majd a teljes történet, az összes szükséges rendszer, rengeteg megépíthető dolog, és sok más apróság is.

Jön a PC-s Let It Die

A túlélő-akciójáték eddig csak PlayStation 4-en volt elérhető, és bár a története meglehetősen gyatra, a tálalása remekül sikerült: mozibejátszások, képregények a bossok háttérsztorijával, és más ötletek dobják fel az egészet.

A másik jó pont a zene: száz japán rock-, és metálbanda jogait vették meg, a végeredmény tökéletesen illik a pörgős és véres játékmenethez.

A Let It Die PC-s verziója szeptember 26-án érkezik a Steamre, ingyenesen játszhatunk majd vele.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap