Indie Royale: Halloween Bundle

Öt nagyszerű játék a pakkban: Sam & Max: The Devil's Playhouse, Home, Pathologic, MacGuffin's Curse és EvilQuest.

Indie Royale: Halloween Bundle

Halloween alkalmából különleges csomaggal örvendezteti meg vevőit az Indie Royale. A pakkban, melynek mindenki maga szabja meg az árát (jelenleg 3,95 Euro a minimum) öt nagyszerű játékot találunk. Aki 6,30 Euro feletti összeget fizet, az egy zenei albumot is kap ráadásként. A Halloween pakk különlegessége, hogy az a szerencsés (vagy vagyonos) játékos, aki a legtöbbet fizeti az a pakkban egyébként megtalálható Home című játék egy különleges példányát kapja meg, méghozzá dedikált dobozos gyűjtői változatban, amelyben olyan extrák találhatóak, mint nyomtatott térkép, klasszikus kézikönyv és tárgyak a játék világából.

A csomag első darabja a Sam & Max: The Devil's Playhouse (a teljes évad), amelyben a játéktörténet két nagyszerű figurája, a kutya és a nyúl ősi titkok és hatalom után kutatnak. Max szupererőkre tesz szert, alakot tud váltani, teleportálni tud, gondolatot olvas és a jövőbe lát, ezekre az erőkre azonban más is szemet vetett és főhőseinknek őrült kalandok során át kell megakadályozniuk a város és a világ pusztulását. Az 5 részből álló sorozat alkotója a Telltale Games.

A pakk második darabja a Home, Benjamin Rivers alkotása egy különleges horror-kaland, amely egy gyönyörűen kidolgozott pixeles világban játszódik. Egy gyilkosságot kell kinyomozzunk, de a játékban semmi sem szokványos, mert igazságot teljesen szubjektívnek kezeli. A közeledő vihar hangjaira ébredünk egy sötét szobában, egy idegen házban. Ahogy játszunk, a játék finoman megváltozik, hozzánk igazodik, hogy saját nézőpontunkat tükrözze.

Az Ice Pick Lodge orosz csapat által készített Pathologic bizarr kombinációja a szerepjátéknak, a nem lineáris történetnek és a valós idejű történéseknek. Ebben a belső nézetes horror játékban 12 napunk van, hogy megmentsük Ancient Steppe városát és egyben magunkat is egy ismeretlen betegségtől.

A Freeplay Award for Best Game Writing díjat nyert MacGuffin's Curse-ben, amely a Brawsome alkotása Lucas MacGuffint, a bűvészből lett tolvajból lett vérfarkast alakítjuk. A humoros párbeszédekben bővelkedő kézzel rajzolt fejtörő-kalandjáték a keményvonalas játékosoknak és zöldfülűeknek egyaránt vidám perceket fog szerezni.

Az EvilQuestben célunk nem a világ megmentése – az a puhány hősöknek való, hanem a meghódítása. Galvis, a hatalomvágyó sötét lovag bőrébe bújva végigkísérhetjük őt a bosszú és a pusztítás útján ebben az izgalmas retro akció-rpg-ben. Ősi rejtélyek, legendás fegyverek, különleges varázstárgyak és vidám népirtás várnak ránk a Chaosoft Games játékában.

A bónusz zenei album C-jeff Preschtale című alkotása, amelybe itt bele is hallgathatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward