Impresszív memóriacsomagokat hozott a G.Skill az új RYZEN processzorokhoz

A kínálatban CL14-es időzítéssel ellátott modulokat éppúgy találunk, míg magasabb órajelen ketyegő példányokat, valamint kapacitás terén is elég széles a választék, így mindenki megtalálhatja a számára, illetve pénztárcája számára legjobb választást.

Impresszív memóriacsomagokat hozott a G.Skill az új RYZEN processzorokhoz

A G.Skill a RYZEN 5000-es sorozatú processzorok rajtja alkalmából több új, Trident Z Neo sorozatot erősítő memóriacsomagról rántotta le a leplet, amelyek között igazi különlegességek is lapulnak. Noha 3600 MHz-es modulokat tartalmazó, CL14-es időzítést használó memóriacsomagokat eddig is találtunk a termékpalettán, ezek sajnos csak 2 x 8 GB-os kiszerelésben voltak elérhetőek, ám a vállalat végre 32 GB-os és 64 GB-os készleteket is elérhetővé tett, ezek ráadásul ugyanúgy CL14-15-15-35-ös időzítést és 1,45 V-os üzemi feszültséget használnak, mint az előző generációs megoldások.

Galéria megnyitása

Újdonság viszont, hogy a CL14-es kínálatban most már DDR4-3800 MHz-es modulokkal felszerelt memóriacsomag is található, ami lényegében az első ilyen megoldás a piacon. Itt már egyébként CL14-16-16-36-os időzítéssel van dolgunk, amihez 1,5 V-os üzemi feszültség beállítására van szükség. Mivel az XMP 2.0-s támogatás most is rendelkezésre áll, így a névleges paraméterek beállítása gyakorlatilag gyerekjáték.

Galéria megnyitása

Aki magasabb órajelen ketyegő memóriamodulra vágyik, hogy kiaknázza az Infinity Fabric órajel (FCLK) adta előnyöket, azaz 1:1 arányt szeretne fenntartani az FCLK és az MCLK között, most új DDR4-4000 MHz-es memóriacsomagok közül is választhat, amelyek háromféle időzítéssel érhetőek el, valamint kapacitás terén is vannak közöttük különbségek, ahogy az a fenti táblázatból is kiderül. Ezek a NEO modulok CL16-os és CL18-as időzítéseket használnak, így a meglévő CL15-ös csomagokhoz képest szerényebb teljesítményt kínálhatnak, cserébe viszont megfizethetőbbnek ígérkeznek.

Az új memóriacsomagok várhatóan a hónap végén válnak elérhetővé globális szinten, az viszont még nem derült ki, pontosan mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap