Ilyen lesz a Trackmania üzleti modellje

Ilyen lesz a Trackmania üzleti modellje

Hamarosan újraéled a Trackmania, annak is a Nations-re emlékeztető változata, így nagy kérdés volt eddig, hogy milyen üzleti modell lesz a játék mögött.

A Ubisoft Nadeo egy blogbejegyzésben végre lerántotta erről is a leplet és kiderültek a részletek. A július 1-i indulásnál 3 darab csomag közül lehet majd választani, amik az Uplay-en és az Epic Games Store-on is elérhetőek lesznek, ebből 2 közvetlenül a fejlesztőket fogja támogatni.

A Starter Access egy teljesen ingyenes hozzáférés lesz, amivel egyedül vagy multiban is lehet játszani a negyedévente megújuló kampányban, 25 különböző pályán, ahol természetesen a medálokat lehet majd gyűjteni. A Starter csomagban lévők használhatják a más felhasználók pályáit tartalmazó Arcade csatornát, többféle szerkesztőt kipróbálhatnak (pálya, visszajátszás és skin), illetve heti szinten kapnak Nations League-re meghívót, ahol casual versenyekben lehet részt venni.

A Standard Access már fizetős hozzáférés, amit évente kell megújítani, de nem kell nagy összegtől tartani. 10 dollárnak vagy annak megfelelő értékben lehet megvásárolni és sokkal több pályához, kihíváshoz, illetve a teljes szerkesztőhöz lesz hozzáférése a vásárlónak.

A Club Access segítségével pedig klubbokhoz csatlakozhatunk, így exkluzív tartalmakhoz és eseményekhez lehet hozzáférésünk. A Nadeo által szervezett kompetitív liga is megnyílik számunkra. Ez 30 dollár évente, vagy 60 dollár három évre.

A Trackmania nem fog tartalmazni mikrotranzakciós rendszert. A Club hozzáféréssel viszont teljesen egyedi festésű járművet készíthetünk magunknak. Ha pedig lejár az előfizetésünk, minden addig megszerzett javunk megmarad.

A teljes blogbejegyzés itt olvasható.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap