Ilyen lesz a Galaxy Note10?

Több kép is megjelent az érkező eszközről, és ezek alapján az előlapi kamerája megint át lesz rendezve.

Ilyen lesz a Galaxy Note10?

Az elmúlt napokban felbukkant egy kép, ami a Galaxy Note10 kamerájának kialakítását mutatta meg, most pedig már arról is van egy korai render, hogy milyen lehet az egész készülék külsejének a dizájnja. A képek megbízható forrásokból származnak, de azért még korai lenne bármit borítékolni, hiszen nem hivatalos információkról van szó.

A Galaxy Note10-et ábrázoló képen az a leginkább szembetűnő, hogy az előlapi kamera megint máshova került, ezúttal középen van, de nem egy bemetszésen csücsül, hanem egy lyukban van, mint a Galaxy S10 esetében. Szóval a Samsung itt az általánosabb elrendezéshez közelíthet a kameralyukas megoldást is felhasználva. Érdekesség, hogy itt csak egy kamera szerepel a képen, pedig a Galaxy S10+ például már kettő egységgel volt ellátva. Nem kizárt, hogy a Galaxy Note10 ezen a ponton valójában egy kicsit eltérően fog kinézni, vagy szimplán ebből is több kiadás lesz, mint az SGS10-ből. A mobil beszédhangszórója a kereten lett elhelyezve egy vékony sávban, és mást nem is igazán lehet látni az előlapon, a kávának szinte nyoma sincs.

Galéria megnyitása

A Galaxy Note10 már négy kamerával a hátoldalán állhat munkába. Ez a modul a bal felső sarokban kaphat helyet, nem pedig középen. A peremek mentén szélesen ívelt lesz a ház, hogy kényelmes fogást biztosítson, így bele fog simulni az emberek tenyerébe, már ha kellően nagy keze van a tulajdonosának, hiszen hatalmas lesz a Galaxy Note10. A kamerarendszer kettő kisebb „szigeten” lesz a hátlapon. A nagyobb területen fognak elhelyezkedni az általános képalkotók.

Akad itt a hagyományos kamera mellett egy olyan egység, ami zoomolásra lesz képes a távolabbi témák megörökítésekor, és van egy olyan megoldás is, ami ultra-széles látószögű optikával fog szolgálni. Ezek mellett lesz LED-es villanó, egy 3D ToF kamera, valamint még egy további egység, ami több dolog is lehet, szóba került itt a flood illuminator, de talán csak egy szimpla pulzusmérő ez, ahogy az korábban biztosított volt.

Galéria megnyitása

A Samsung szolidabb és különlegesebb színekben is bevetésre küldheti majd ezt a Galaxy Note10-et. És megemlíthető még, hogy a hátlap üvegből fog készülni a képek alapján, a keret pedig alumíniumötvözetből lehet, amit antennacsíkok fognak tarkítani. A Galaxy Note10 biztosan elérhető lesz 5G támogatással, és az a hír járja, hogy ennél az okostelefonnál már valószínűleg nem csak egy különleges kiadással lesz ez biztosított, ahogy azt korábban a Galaxy S10 famíliánál láttuk.

A Galaxy Note széria tagjai a korábbi években augusztusban kerültek reflektorfénybe, így nem lenne meglepő, ha a Samsung idén is ezt a hónapot választaná a zászlóshajó bemutatására. Az idei tendenciák alapján a Galaxy Note10 nagy népszerűségnek örvendhet majd, túlszárnyalhatja a Galaxy Note9 eladásait, hiszen már a Galaxy S10 család is sokkal több érdeklődőt mozgat meg, mint az elődje.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap