Ilyen lehet a Realme Pad

Nagy reményeket fűz az első táblagépéhez a Realme, és nem lenne meglepő, ha olyan ár-érték arányt nyújtana, amihez fogható most nincs a piacon.

Ilyen lehet a Realme Pad

A Realme a mobilpiacra gőzgépként robbant be, kevesebb mint 2 év alatt küzdötte be magát a legnagyobb gyártók szegmensébe, és az elmúlt hónapokban már azon dolgozott, hogy minél szerteágazóbb ökoszisztémát alakítson ki.

Tavaly a pandémia okán a táblagépek piaca felpezsdült, így ezek ismét a figyelem középpontjába kerültek, éppen ezért a Realme egyebek mellett tablet fejlesztésébe is belevágott. És már van is arról egy előzetes renderünk, hogyan nézhet majd ki ez a készülék. A képet kiszivárgott CAD adatok alapján alkották meg, és az @OnLeaks publikálta.

A Realme Pad dizájnja eléggé szögletes lett, a keret teljesen egyenesre van „gyalulva”, csak minimális lekerekítéseket lehet majd érzékelni, hogy egy kicsit kellemesebb legyen a fogása. A tervezők nagyon rámentek arra, hogy kecses legyen a dizájn, és a káva is egészen vékony a megjelenítő körül. A kijelzőről azt kell tudni, hogy 10,4 hüvelykes átlóval rendelkezik, ami manapság a közepes méretnek felel meg.

Galéria megnyitása

A szerkezet frontján a kamera úgy lett elhelyezve, hogy fekvő orientációban fog megfelelően, a képernyő tetején elhelyezkedni. Hogy ez mennyire ideális, azt mindenki döntse el maga, hiszen erről igazából az első táblagépek megjelenése óta megy a hitvita. Újabban már többször kerül a kép rövidebb oldalára a képalkotó, de itt nem így lett.

Olyan részleteket nem tudhattunk meg egyelőre, hogy a kamera milyen képességű lesz, de a renderen nincs mellette LED-es segédfény, ami nem túl pozitív előjel. A hátlapja a tabletnek kéttónusú „fényezést” fog kapni, amivel a Realme megpróbálja majd feldobni az egyébként nagyon egyszerű formatervet. Alulra sztereó hangszórót helyeztek a tervezők, és felül is lesz kettő hangkeltő, szóval a hangzással valószínűleg nem lesz gond. Egy C-típusú USB csatlakozót is kap a szerkezet, ami ma már szinte magától értetődő.

Galéria megnyitása

A készüléket jól lehet majd hordozni, utazások során könnyen be lehet majd tenni például egy hátizsákba vagy nagyobb oldaltáskába. Azt is tudni véljük, hogy 246,1 x 155,8 x 6,8 milliméteres lesz a táblagép háza, és 8,4 milliméterre emelkedik majd ki a legvastagabb pontján, a kameránál. A kereten még lehet látni SIM/memória kártya fiókot is, készülhet belőle akár mobil hálózati modemes variáns is. A készüléket egy 7100 milliamperórás kapacitású akkumulátor láthatja majd el energiával, és egyébként elvileg BLT001 azonosító alatt fut a tablet.

Ha hihetünk a kiszivárgott híreknek, szürke és ezüst színben lesz majd elérhető a Realme Pad. Előre láthatólag egy táblagéppel együtt fog a boltokba kerülni a termék, és valamikor a harmadik negyedévben kerülhet majd sor a bemutatójára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap