Ilyen lehet a OnePlus 8 széria

Kijelzőbe ültetett kamerát és más érdekességeket hozhat az új generáció.

Ilyen lehet a OnePlus 8 széria

Alig, hogy befutott a OnePlus 7T és a OnePlus 7T Pro a McLaren kiadással együtt, máris felbukkantak az első olyan renderek, amiken elvileg a OnePlus 8 széria kettő tagja szerepel. A képeket valószínűleg CAD információk alapján hozták létre, szóval a végeredmény ezektől apró részletekben eltérő lehet, de a dizájn nagyjából hasonlóan alakulhat.

A feltételezett OnePlus 8 készüléket ábrázoló renderek az @OnLeaks brigádtól származnak, és számos szögből lehet ezeken megcsodálni a mobilokat, valamint még egy videó is napvilágot látott ugyanezzel az anyaggal. Jövőre a jelek szerint a OnePlus búcsút fog inteni a megszokott bemetszésnek, de a kiugrós kamera mechanikának is, ezeknek a helyét a lyukba ágyazott képalkotó fogja átvenni a 8 és a 8 Pro modelleken egyaránt. Tehát ilyen szinten nem lesz különbség a szerkezetek között. A OnePlus 8 egy 6,5 hüvelykes megjelenítővel léphet majd a színre, a OnePlus 8 Pro pedig 6,65 colos méretet ölthet. Mindkét masina 90 Hz-es panelt kaphat, és az is közös lehet bennük, hogy ívelt lesz a peremük, azt pedig lényegében meg lehet nekik előlegezni, hogy AMOLED technológiával szolgálhatnak.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A OnePlus 8 Pro már a márka történetében először négy kamerát fog a hátoldalán felvonultatni, és minden bizonnyal lesz itt a szimpla elsődleges kamera mellett zoomolásra alkalmas egység, ultra-széles látószögű megoldás, és a negyedik kamera pedig egy 3D ToF szenzor lehet. A OnePlus 8 esetében a 3D ToF egység kiesik majd a képletből, a többi kamera viszont a lehetőségeket tekintve hasonló felállást nyújthat, mint a OnePlus 8 Pro fedélzetén. A Pro kivitelnél még egy olyan komponens is lehet a hátlapon, ami infrás AF vagy más szenzorokat rejt. A márkajelzések elhelyezése valószínűleg nem fog változni, de ez igazából nem is számít túl sokat.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A kereten minden gomb marad, jelen állás szerint a OnePlus nem kívánja eltűntetni a házról a fizikai kezelőszerveket. Biztos helye van az üzemmód váltónak is, amihez a meglévő OnePlus tulajdonosok minden bizonnyal már hozzászoktak. Csak C-típusú USB csatlakozóval lehet már itt számolni, és a hangszórónál egy kicsit módosítva lett a rács, ezek alul helyezkednek el, felül pedig mindössze egy mikrofon bemenet tűnhet fel. És a OnePlus 8 Pro 165,3 x 74,4 x 8,8 milliméteres házban jöhet világra.

A OnePlus ezek alapján biztonsági játékos irányba mehet el, az után, hogy idén a OnePlus 7 Prónál eléggé bevállalós volt a „liftezős” kamerával. Az még hosszú idő múlva fog kiderülni hivatalosan, hogy ezek az információk, képek helytállóak-e, hiszen a OnePlus 8 széria legkorábban 2020 első negyedévében fog jönni, de még a második negyedéves rajt sem lenne meglepő.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap