Ilyen egy 9600 fontos csúcs PC

Ilyen egy 9600 fontos csúcs PC

A 8Pack Polaris MK1-es konfigurációja még 2013-ban jelent meg, abban még egy Core i7-3770K processzor és két darab 6 GB-os GeForce GTX Titan videokártya teljesített szolgálatot, természetesen egy kellően extravagáns házban. A csapat úgy gondolta, ideje leporolni a Polaris márkanevet, így bemutatták a Polaris MK2-es konfigurációt, ami egyedi színösszeállításban, egyedi igényekre szabva érkezhet, alapára viszont elég borsos lesz, hiszen felsőkategóriás hardvert zsúfoltak a szintén felsőkategóriás számítógépházba.

Galéria megnyitása

A Lian-Li PC-V3000WX ház belsejében egy ASUS Rampage Extreme X299-es alaplap, egy Core i7-7920-as típusú, 12 maggal és 24 szállal gazdálkodó processzor, valamint 64 GB-nyi DDR4-3200 MHz-es rendszermemória kapott helyet, hogy a rendszer akár munkára is gond nélkül befogható legyen. A videokártya szerepét két darab 11 GB-os GeForce GTX 1080 Ti modellre osztották, amelyek természetesen SLI módba kapcsolva állják a sarat. Az adatok tárolásáról két darab 1 TB-os, RAID0 módban dolgozó Samsung 960 Pro SSD gondoskodik, tápegységből pedig egy 1600 wattos SuperFlower Leadex Titanium modellre esett a választás. A házat természetesen átalakították egy picit, valamint folyadékhűtés is került a rendszerbe, ami a hosszú csövek helyett elegáns akril tartályokban folyik a szivattyútól a folyadékhűtő blokkokig, majd vissza. A processzor és a két videokártya külön folyadékhűtő kört kapott, amelyeket egy-egy EK Revo D5 szivattyú szolgál ki, természetesen a ház színvilágához passzoló hűtőközeggel. A GPU-k hűtőkörét egy 480 milliméteres, a CPU hűtőkörét pedig egy 360 milliméteres hőleadó radiátor szolgálja ki: előbbi a ház alján, utóbbi pedig a ház tetején kapott helyet.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A 9599,99 angol fontos alapáron meghirdetett konfiguráció igény szerint testreszabható, így természetesen bőven 10000 angol font feletti végösszeget is össze lehet hozni. Noha a termék hazánkban valószínűleg nem lesz elérhető, dizájnja miatt úgy gondoltuk, mindenképpen érdemes megmutatni, hátha lesznek olyanok, akik ihletet merítenek belőle.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward