Ilyen dobozokban érkeznek a NAVI alapú Radeonok

A NAVI alapú modellek július 7-én kerülnek forgalomba, de néhol már felbukkantak, így azt is kiderült, hogy néz ki a csomagolásuk.

Ilyen dobozokban érkeznek a NAVI alapú Radeonok

Az AMD NAVI alapú videokártyái rövidesen elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban, ugyanis a korábbi bejelentés szerint július 7-én kerülhetnek forgalomba. A vállalat a Radeon RX 5700 XT modellből ráadásul kétféle kiadást is piacra dob. Az egyik egy normál dizájnnal rendelkező referencia modell lesz, míg a másik az AMD alapításának 50. évfordulója előtt tiszteleg, így egyedi csomagolást és egyedi dizájnt kap, valamint a GPU alap- és boost órajelét is megemelik 75-75 MHz-cel.

Galéria megnyitása

A Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary Edition fekete dobozán aranyszínű dizájnelemeket helyeztek el, a dobozt pedig igényesen alakították ki: a tetejét levéve elénk tárul a videokártya – ezt a megoldást az Nvidiától leshette el a cég, hiszen a Founder’s Edition modelleknél már érvényben van egy ideje. A 499 dolláros videokártya limitált példányszámban kerül forgalomba, hűtőjére pedig Dr. Lisa Su, az AMD vezetőjének aláírása is jelen lesz.

Galéria megnyitása

A Radeon RX 5700 XT normál változata hasonló csomagolást kap, mint a fentebb említett Anniversary Edition, ám az aranyszínű dekoráció helyét itt már a sorozatra jellemző piros szín vette át. Ez a modell már nem kap elnöki aláírást, ára pedig 449 dollár lesz.

Galéria megnyitása

A legolcsóbb változat, azaz a Radeon RX 5700-as modell egyszerű és unalmasabb kartondobozban érkezik, ami szintén a piros-fekete színvilágra támaszkodik. A csomagolás persze itt is kellően igényes, de nagyrészt a klasszikus dobozok dizájnját viszi tovább. Persze itt már talán nem is számít annyira a csomagolás, mint például az Anniversary Edition esetében. A Radeon RX 5700 várhatóan 379 dolláros listaáron kerül az üzletek polcaira.

Hogy mikor érkeznek az egyedi hűtéssel és/vagy megemelt órajelekkel büszkélkedő példányok? A korábbi hírek szerint csak néhány héttel később, valamikor augusztus folyamán, így aki arra a kínálatra vár, még egy kicsit ki kell tartania.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap