Így néz ki az aktuális GeForce RTX 2080 kínálat

Szétnéztünk a gyártók hivatalos webodalain, hogy megmutathassuk, mivel készültek a GeForce RTX 2080 rajtra.

Így néz ki az aktuális GeForce RTX 2080 kínálat

Az Nvidia GeForce RTX 2000-es sorozatának első tagja, a GeForce RTX 2080-as modell végre hivatalosan is elrajtolt, így az új dizájn köré épülő videokártyák már kereskedelmi forgalomban is megjelentek. Az Nvidia partnerei számos új videokártyával rukkoltak elő, amelyek fokozatosan jelennek meg a boltok polcain. Egyes modellek órajel-adatai még nem ismertek, így ezeknél minden esetben kérdőjeleket alkalmaztunk, ezek helyére később azonban beillesztjük a hivatalos órajeleket is. Addig is érdemes elolvasni legfrissebb cikkünket, amely a GeForce RTX 2080-as videokártyáról szól.

A termékek méretét taglaló sorban azt is feltüntettük, hogy mennyi helyet foglalnak az adott számítógépházban: a 45 milliméternél magasabb példányoknál 3 slotos jelölést alkalmaztunk, hiszen ezeknél már a hűtő teteje beleér a harmadik PCI bővítőhely légterébe. Az adatok között a videó kimenetek száma és típusa, valamint a tápcsatlakozók száma és típusa is jelen van, a táblázatok feletti képeken pedig a táblázatnak megfelelő sorrendben kerültek egymás mellé az újdonságok. A jobb áttekinthetőség érdekében ezúttal is gyártók szerinti összesítésben, ABC sorrendben tálaljuk a kínálatot.

ASUS

EVGA

GALAX

Gigabyte

Inno3D

KFA2

Manli

MSI

Palit

PNY

ZOTAC

Az új videokártyák már kínálatunkban is kezdenek megjelenni. A kínálat folyamatosan frissülni fog, az aktuális választékól pedig itt lehet tájékozódni. (Első körben az ASUS és az MSI kártyái bukkantak fel, de utóbbi már el is fogyott.)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward