Így javítaná meg az új Ghost Recont a Ubisoft

A kiadó felállította a haditervet.

Így javítaná meg az új Ghost Recont a Ubisoft

Mint azt bizonyára ezen a ponton már mindenki tudja, a Ghost Recon Breakpoint nem sikerült valami fényesen. Annyira nem, hogy ennek nyomán minden nagyobb megjelenését el is csúsztatta a Ubisoft, komoly problémákat okozva ezzel az idei üzleti évre. Jó hír azonban, hogy a kiadó felállította a haditervet a Breakpoint megjavítására, és ebből most a hivatalos oldalon közöltek is néhány részletet.

Technikai javítások

Az első és legfontosabb, hogy megpróbálják kigyomlálni a számos bugot, és javítani az instabilitáson. Az október 15-én megjelent patch-csel már tettek egy lépést, azonban novemberben két frissítés is jön majd, melyek körül az 1.0.3-as a leginkább égető dolgokban hoz változásokat, az 1.0.3.1-es pedig további fejlesztéseket hoz azokban a kérdésekben, ami a közösség szerint a legfontosabb.

Megjelenés utáni tartalmak

A Ubisoft nem győzi hangsúlyozni, hogy a nehézkes rajt ellenére a játék támogatása nem áll meg, sőt. Decemberben érkezik Project Titan névre hallgató első raid, és szintén ebben a hónapban indul majd el a Terminator live event is. Folyamatosan terveznek majd különleges eseményeket, ezek pontos dátumaival azonban csak később fognak előállni. Sok kritika érte a játék in-game gazdasági modelljét, így ezt is alaposan átdolgozzák annak érdekében, hogy mindenki "kényelmesebben" érezze magát, jelentsen ez bármit is. Részletek ezzel kapcsolatban sincsenek.

Játékmenet

Talán ez a legfontosabb. A Ubisoft közölte, egyértelműen látják, hogy a különböző új játékmenet-elemek megosztották a közönséget. És habár sokan örülnek az új dolgoknak, de több ponton jelentős fejlődésre van szükség. Sokan azt szeretnék, hogy az új túlélős elemek jobban hatással legyenek a játékmenetre, míg másoknak a jelenlegi loot-fejlődési rendszer nem tetszik. A fejlesztők célja, hogy a Ghost Recon egy autentikus, kőkemény élmény legyen, így a játékmenetet egy "radikálisabb és immerzívebb" irányba viszik el. Ugyankkor az is fontos, hogy valamennyire mindenki testre tudja szabni a saját játékélményét, ez ugyanis szerintük mindig is a Ghost Recon egyik alapvetése volt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap