Így fut a Diablo 3 PS3-on

Így fut a Diablo 3 PS3-on

A hétvégén mutatták be a Pax Easten a Diablo 3 PS3-as verzióját, a nagyközönség megnézhette, hogyan muzsikál a játék konzolon. A kezelőfelületet és a kamerát a platform igényeinek megfelelően átalakították, és a szörnyek is megkapták a PS3-as tuningot. A videóban látható montázsban minden kaszt szerepel, röviden láthatjuk, hogyan csépelik az ellent konzolon és rövid időre még Belial és Diablo is feltűnik.

A látottak alapján elmondhatjuk, hogy a Diablo 3 PS3-on egyelőre nem néz ki olyan jól, mint PC-n, és az éles szeműek még a kisebb lassulásokat is észrevehetik azoknál a részeknél, amikor a képernyőt kezdik megtölteni a szörnyek.

Azt még nem lehet tudni, hogyan fog teljesíteni a PS4-es verzió, a PAX Easten erről még nem nem voltak hajlandóak semmit elárulni a Blizzardosok. Azt viszont megerősítették, hogy semmiképp nem lesz Battle.net támogatás a konzolon, játszhatunk viszont offline szólóban, vagy a barátainkkal helyi ko-opban.

Arra a kérdésre, hogy a kényelmesebb és olcsóbb frissíthetőség miatt döntöttek-e úgy, hogy a konzolok közül a PS3-at választják az Xbox helyett a Blizzardosok nem válaszoltak, és azt sem árulták el, hogy számíthatunk-e valamikor az Xboxos verzió megjelenésére.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward