Shop menü

ÍGÉRETES VERSENYZŐ LESZ ELÉRHETŐ ÁRON A MOTO G34

A Motorola mobiljai az utóbbi időben a Redmi és a Realme mellett is képesek labdába rúgni, és most is egy olyan konfiguráció futott be, amire érdemes odafigyelni.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Ígéretes versenyző lesz elérhető áron a Moto G34

A Moto G szériában az elmúlt években jó ár-érték aránnyal rendelkező készülékek jelentek meg, és nagyon úgy fest, hogy ebből a szempontból a 2024-es év sem hoz mást. Valószínűleg az idei utolsó Moto G mobil bemutatásáról számolhatunk most be a G34 modell érkezése révén.

Hírünk alanya egy 6,5 hüvelykes, IPS technológiás megjelenítővel lépett a színre. A panel 120 Hz-es, ami mindenképpen egy jó hír, de azt is hozzá kell tenni, hogy a felbontása csak 1600 x 720 képpontos. Éppen ezért felemás érzelmeket kelt ebből a szempontból, de ez nem meglepő a megcélzott ársávban.

Galéria megnyitása

Az Android 13 operációs rendszert található a Moto G34-en. A My UX grafikus felhasználói felületnek köszönhetően több szoftveres extrával lehet számolni, miközben egyébként a Motorola igyekszik egy letisztult, a gyárihoz nagyon közel álló közeget nyújtani.

Az újdonság frontkamerája 16 megapixeles szenzorra épül, Full HD videózást támogatva. A képernyőből egy kicsi lyukon keresztül tekint a képalkotó az őt körülvevő világra.

Galéria megnyitása

A hátlapon kettő kamera található, az elsődleges képalkotó 50 MPixeles szenzort használ, képes a pixeleket összevonni, és PDAF támogatást is nyújt. Ez egy F/1.8-as rekesznyílású optikát kapott. A társkamera csak 2 MPixeles és makrózásra szolgál. Nem a kamerarendszer lett a G34 erőssége. Videózni csak 1080p-ben képes, nincs 4K, pedig a hardveres alap szerencsére nem túlzottan gyenge.

Galéria megnyitása

A Qualcommtól származó, 5G-s Snapdragon 695 rendszerchipet kapta meg a Moto új sikervárományosa. Az okostelefon ennek megfelelően korrekt tempót fog nyújtani a normál napi használatban. Ráadásul a tervezők 8 GB-nyi rendszermemóriával látták el a mobilt, ami igencsak bőséges az árkategóriájához mérten. A tárhely 128 GB-os kapacitással szolgál, és ezt szükség esetén még bővíteni is lehet microSD memóriakártya felhasználásával.

Galéria megnyitása

A kapcsolati lehetőségeket tekintve az 5G modemet emelhetjük ki először, ami a G3x vonalon először lesz biztosított. Rendelkezik a szerkezet 802.11 b/g/n/ac szabványoknak megfelelő Wi-Fi-vel, Bluetooth 5.2 modullal, NFC chippel, valamint A-GPS vevővel is, ami támogatja a Galileo rendszert is egyebek mellett. DSDS (Dual Standby) működés mellett Dual-SIM-es az eszköz.

Galéria megnyitása

Fekete és kék színben lesz megvásárolhat a Moto G34. Csak 179 gramm a tömege és 8 milliméter vastag a többnyire műanyagból készült burkolat. A kereten található egy ujjlenyomat-olvasó, és kapott a mobil egy 3,5 mm-es Jack csatlakozót is a C-típusú USB-n felül. A hangzás terén van Snapdragon Sound, valamint Dolby Atmos támogatás, amit fül- és fejhallgatókkal lehet kiaknázni.

Galéria megnyitása

A szerkezet hátlapja alatt lapuló akkumulátor 5000 milliamperórás kapacitással szolgál. Legfeljebb 18 wattos teljesítménnyel lehet tölteni, így nem nevezhető szélvésznek, több mint 1 órán át kell majd tölteni, de cserébe gond nélkül bírja majd két napig.

A Moto G34 először Kínában lesz megvásárolható, ahol éppen 1000 jüant kell majd érte kifizetni. Átszámítva a jelenlegi átfolyamok mellett, ez 48 ezer forintos ajánlott fogyasztói árnak felel meg.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére