Idén érkezik a Sniper Elite Nazi Zombie Army 2

PC-re már biztosan jön a játék, és a következő generációs konzolok is tervbe vannak véve.

Idén érkezik a Sniper Elite Nazi Zombie Army 2

A Rebellion bejelentette, hogy a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 idén fog megjelenni PC-re, és lehetséges, hogy a következő generációs konzolokra is kijön. A Nazi Zombie Army a Sniper Elite V2 spinoffja volt, és idén februárban jelent meg. A folytatásban ismét az amerikai titkos ügynök Karl Fairburne lesz a főszereplő, aki három társával együtt Berlinben harcol az okkult erők ellen. A kampány a kooperatív élményt helyezi előtérbe, így négyen lehet játszani.

"Az előző játék démoni, lidércnyomásos hangulatát szerettük volna még jobban kihangsúlyozni" - mondta Tim Jones, a kreatív részleg vezetője. "A környezet, a pályák és a zene is rájátszanak, hogy azt érezzük, mintha egyre mélyebbre ereszkednénk a pokolba. De a legfontosabb, hogy a náci élőholtak csapatába besoroztunk néhány igazán félelmetes ellenfelet, akiket hamarosan bemutatunk."

A játék egyelőre hivatalosan PC-re lett megerősítve, de az oxfordi Rebellion stúdió reméli, hogy a Sony és a Microsoft kiadó nélküli fejlesztőknek szóló programjai segítségével PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kihozhatja a darabot. A Rebellion főnöke, Jason Kingsley elmondta, hogy eddig erre nem igazán volt lehetőség, mindig egy harmadik félhez kellett fordulniuk, ami egyre kevésbé tetszett nekik.

"A Nazi Zombie Army-val sokat kockáztattunk. Nem tudtuk, hogy bejön-e a dolog, csak reméltük, hogy tetszeni fog az embereknek. Reméltük, hogy humorosan fogják felfogni a játékot, ahogy azt már a cím is sugallja. Nem volt túl sok pénzünk, hogy reklámozzuk, ezért egyszerűen csak kiadtuk, és bejött, a játék jól ment és sok rajongót szereztünk, akik szeretik az egyszerű véres zombis shootereket. A megjelenés napján nagyjából vissza is hozta a pénzt a játék. Fantasztikus volt."

A Rebellion közben a Sniper Elite 3-on is dolgozik, amely 2014-ben fog megjelenni PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és a következő generációs konzolokra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward