Humble THQ Bundle: Egy elképesztő pakk

... fizess amennyit gondolsz a Metro 2033, Darksiders, Red Faction: Armageddon és Company of Heroes játékokért. 

Humble THQ Bundle: Egy elképesztő pakk

Már hozzászokhattatok, hogy indie játékokat kaptok ilyen és ehhez hasonló pakkokban, ám most a THQ az AAA kategóriás címeit tömködte bele egy új csomagba. A HB csomagért a szokásos módon annyit fizettek, amennyit ti gondoltok, cserébe pedig megkapjátok a Metro 2033, a Darksiders, a Red Faction: Armageddon és Company of Heroes játékokat, illetve az Opposing Fronts és Tales of Valor kiegészítőket.

Az átlagos befizetés jelenleg 5,75 dollár körül mozog, amennyiben meg szeretnétek kapni a Saints Row: The Third-öt is, akkor efölött kell áldoznotok. A THQ Humble Bundle kizárólag PC-re elérhető és Steam kulcsokat kaptok a befizetésetekért. A játékok DRM-mentesek és megkapjátok hozzá ingyen a zenéjüket is.

A bevételek egy része a Child's Play alapítványhoz és az amerikai Vörös Kereszthez kerül. Ti döntitek el, hogy a pénzetekből mennyi kerüljön hozzájuk. Természetesen valamennyit kap a Humble Budle is, mert a szervezés és a reklámozás nincs ingyen. Még 12 napotok van eldönteni éltek-e az ajánlattal.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward