Humble Bundle áradat naponta új csomagokkal

Két héten keresztül minden nap más csomaggal örvendeztet meg minket a Humble Bundle: ma a Deep Silver pakk van terítéken.

Humble Bundle áradat naponta új csomagokkal

A Humble Bundle csapat új akciót eszelt ki pénztárcáink drasztikus lefogyasztására: két héten keresztül naponta olyan új kedvezményes csomagokkal rukkolnak elő, amelyeknek nehéz lesz ellenállni. A mai napon a Humble Deep Silver Bundle csomagot vásárolhatják meg azok, akik régen esetleg lemaradtak volna róla. Ez a szép pakk az a következő játékokat tartalmazza: Saints Row: The Third, Saints Row 2, Risen 2: Dark Waters, Sacred 2: Gold Edition.

Aki a pillanatnyi átlagárnál többet fizet, az ráadásként megkapja a Dead Island GOTY kiadását, a Saints Row: The Third 17 kiegészítőjét tartalmazó The Full DLC Package-et, a Metro 2033-at, a Risent és a Sacred Citadelt is. De ez még nem minden! Aki 9 dollárt vagy többet szán a csomagra, az a Dead Island: Riptide - Complete Editiont is magáénak tudhatja.

A napi akció minden nap este 8-kor ér véget, hogy átadja helyét az újnak.

A napi ajánlatok mellett természetesen a hetiek is élnek továbbra is, a legújabban, amely már csak egy napig aktuális a Night Dive Studios által restaurált klasszikusokat vásárolhatjuk meg olcsón. Alapban a Wizardry 6-ot, a Wizardry7-et és a Shadow Mant kaphatjuk meg az általunk meghatározott 1 dollárnál nagyobb összegért, de ha 5 dollárnál többet fizetünk, már az I Have no Mouth, and I Must Screem, a Harvester és a 7th Guest is a miénk lehet. 9 dollár felett mindehhez jár még a Wizardry 8, a System Shock 2 és a The 11th Hour is.

A nemes Humble Bundle hagyományokhoz híven vásárláskor eldönthetjük azt is, hogy pénzünkkel milyen mértékben akarjuk támogatni a fejlesztőket, a terjesztőket, gyerekeket támogató Child’s Play Charity alapítványt vagy az Amerikai Vöröskeresztet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward