Shop menü

HUAWEI: BŐRBORÍTÁSÚ P20 PRO ÉRKEZIK

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Huawei: bőrborítású P20 Pro érkezik

A Huawei büszkén mondta el az IFA-n, hogy a P20 és P20 Pro okostelefonok forgalma mostanra elérte a 10 milliós példányszámot globálisan. Ezek a készülékek csak 5 hónapja kerültek a boltok polcaira, szóval kiemelkedő népszerűségnek örvendenek annak ellenére, hogy ezeknél azért nem a lehető legjobb ár-érték arány biztosítása volt a cél.

A vállalat addig szeretné ütni a vasat, amíg még meleg, éppen ezért most bejelentette, hogy új kivitelekben is bevetésre küldi a P20 Pro okostelefont. A felsőkategóriás szerkezet a korábbi fekete, sötétkék, rózsaarany és lila-kék átmenetes színek mellett megvásárolható lesz gyöngyház fehérben, ami valószínűleg a hölgyek körében fog igazán nagy népszerűségnek örvendeni, és jön egy olyan átmenetes variáns is, ami a kékből lilába, majd pedig feketébe hajlik. Ezek a megoldások ugyanannyiba fognak kerülni, mint az eddigiek, és változatlan lesz a specifikációjuk is. Ugyanakkor jön még kettő modell, ahol ezek a dolgok már nem mondhatóak el.

Galéria megnyitása

Bevetésre kerül kettő olyan Huawei P20 Pro változat is, amiknek a hátoldala már bőrbevonatos – hasonlóan például az LG G4-hez. Eléggé ritka az, hogy egy okostelefon gyárilag bőrből készült hátlappal kerüljön a boltokba, de a kínai alakulat itt már erről is gondoskodik. Fekete és barna bőrrel lesz megvásárolható a triplakamerás szerkezet. A kiváló prémiumérzésről gondoskodó termék pedig még a képességeit tekintve is jobb egy fokkal, mint a normál modellek. A bőr P20 Prónál a rendszermemória 6 GB-ról 8 GB-ra növekedett, és a háttértár kapacitása sem maradt változatlan, 256 gigabájt áll majd a jövendőbeli tulajdonosok rendelkezésére az eredeti 128 GB helyett.

Galéria megnyitása

A bőrbevonatos Huawei P20 Pro okostelefonokért már 1000 eurónak megfelelő összeget kell majd kifizetni, szóval 100 eurónyi felára lesz ennek a normál eszközhöz képest. Az újdonságok elvileg szeptember 5-étől lesznek elérhetőek, és egyelőre csak Kínában.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére