Hosszabb üzemidőt nyújtó vezeték nélkül fejhallgatóval állt elő a Microsoft

A Surface Buds mellé a vállalat bejelentette a Surface Headphones 2-t, ami már majdnem egy napig megy úgy, hogy közben a zajcsökkentésről is gondoskodik.

Hosszabb üzemidőt nyújtó vezeték nélkül fejhallgatóval állt elő a Microsoft

A Microsoft a Surface Book 3 és a Surface Go 2 mellett bejelentette a Surface Headphones 2 terméket is, aminek a neve nyilván azonnal elárulja, hogy egy fejhallgatóról van szó. Ezt a terméket a tervezők az előző fejhallgatónál ügyesebbre és olcsóbbra tervezték, hogy több ember számára legyen elérhető, és sűrűbben lehessen hasznát venni.

Galéria megnyitása

A redmondiak új fejhallgatója olyan kialakítást kapott, hogy a fülpárna a teljes fület körül öleli, annak köszönhetően nagyon hosszú használat esetén is garantáltan kényelmes lesz. A termék egy 40 milliméteres hangkeltőnek ad otthont, a tervezők egy Free Edge technológiás drivert használtak fel a lehető legjobb minőség elérése érdekében. A vállalat elmondása szerint kristálytiszta hangot produkál majd a kiegészítő.

Galéria megnyitása

Rendelkezik az újdonság aktív zajszűrővel, ráadásul ez nagyon hatékonyan fogja tenni a dolgát, és igény szerint a felhasználó állíthatja majd be, hogy milyen szintű zajszűrésre tart éppen igényt. 13 lépésben lehet a zajszűrés erősségét szabályozni, így a metrón utazva például teljesen kizárható a környezet, az utcán közlekedve pedig szabadabb „bejárást” lehet adni a közlekedés hangjának a biztonságosabb használat érdekében.

A Surface Headphone 2 napjainkban azok számára is nagyon jól jöhet, akiknek otthon kell dolgozniuk, és a munkaidejük alatt szeretnék kizárni a zavaró környezeti tényezőket, a család ricsaját, a kutyák ugatását. A beszédhangot különösen ügyesen tudja kioltani.

Galéria megnyitása

A fülhallgatón a legfontosabb funkciókat könnyen el lehet majd érni. A Surface Headphones 2 jobb oldali fülkagylóján lehet egyszerűen fog menni a hangerő szabályozása, a bal oldalon pedig az ANC beállítása oldható meg. A zenelejátszást is lehet érintéssel vezérelni a fülhallgató felületéről, és a bejövő hívásoknak a fogadása is megoldható így.

A termék Bluetooth 5 modult kapott és támogatja az aptX technológiát is, ennek köszönhetően nemcsak mindig stabil kapcsolatot biztosíthat, hanem a kiváló minőségű hang átvitele sem fog akadályba ütközni.

Galéria megnyitása

Egy új fekete színben is elérhető lesz majd a Surface Headphones 2, de a megszokott fehér opciót is biztosítja a Microsoft az érdeklődők számára. A termék tervezése során arról is gondoskodtak a szakemberek, hogy 180 fokban ki lehessen fordítani az oldalsó egységeket, ennek köszönhetően kényelmesen lehet például a nyakban hordani, amik éppen nincsen rá szükség.

Támogatott az Android, az iOS és a Windows 10 rendszer is, ennek megfelelően személyi számítógépekkel is gond nélkül használható a szerkezet. Sőt mi több, ez utóbbi esetben még érdekes lehetőséggel is szolgál a Surface Headphones 2.

Galéria megnyitása

A Microsoft lehetőséget nyújt a mikrofonokat használva a hangutasítások továbbítására. És ezen a ponton egy nagyon jó extra, hogy van Office támogatás. Nem kell például folyamatosan a billentyűzetet ütni azért, hogy hosszú szövegrészeket írjon le az ember, hanem lehet diktálni a szavakat, mondatokat, bekezdéseket a Word számára.

Az Outlookban is lehet így üzenetet „felmondani” a készülék számára, és a PowerPoint prezentációk szövegdobozainak tartalma is bevihető ilyen módon. Az Outlook pedig fel tudja olvasni az új üzeneteket, akár okostelefonon is.

Galéria megnyitása

A fejhallgató mindig használatra készen állhat. Az üzemideje még úgy is eléri a 20 órát, hogy folyamatosan aktív az ANC funkció, ami azért felemészt némi energiát. Plusz elegendő neki 5 percnyi töltés a megfelelő adaptert használva, hogy utána 1 órán át gond nélkül lehessen alkalmazni, szóval itt a gyorstöltés egészen nagy hatékonysággal működik.

Galéria megnyitása

Végül a Microsoft kitért még a Surface Buds fülhallgatóra is, ami most került forgalomba globálisan. Erről a kiegészítőről már korábban részletesen beszámoltunk. A különleges dizájn remek lehetőségekkel szolgál itt. Nagy hangszóró található benne, szolgál zajcsökkentési lehetőséggel, és az üzemidejére sem lehet majd panasz.

Használható Android és iOS rendszerű mobilok mellett Windows 10-et futtató számítógépekkel is, és biztosít Office támogatást egyebek mellett, mint a Surface Headphones 2.

Galéria megnyitása

A vállalat a Microsoft Surface Buds fülhallgatót az Egyesült Államokban 200 dolláros áron értékesíti, míg a Surface Headphones 2 a cég hazájában 250 dollárt kóstál majd, szóval jóval olcsóbb lesz, mint az elődje volt (350 dollár). A vezeték nélküli fejhallgató május közepén kerül majd a boltokba, és ahogy a füles, úgy ez is kapható lesz Európában is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap