Hordozható tesztpad tuningosoknak

A tesztpadot egyetlen alumíniumtömbből marják ki, és szállítás közben saját komponenseit is tárolni tudja.

Hordozható tesztpad tuningosoknak

A Streacom szakemberei partnerkapcsolatba léptek a HWBOT és az Overclocking-TV csapatának tagjaival annak érdekében, hogy egy speciális, könnyedén hordozható tesztpad készülhessen. A kezdeményezés az Open Benchtable Project nevet viseli, a tesztpad fejlesztését pedig már tavaly elkezdték, és ebben számos tuningmester segítségét is kérték.

A projekt célja, hogy egy olyan tesztpad készülhessen, ami hatékonyan használható a legkülönfélébb hardverekhez, használaton kívül azonban egyszerűen és gyorsan „elcsomagolható”, így könnyedén lehet egyik rendezvényről a másikra cipelni. Maga a tesztpad egyetlen alumíniumtáblából készült, alkotóelemei pedig a lapba mart kivágásokban tárolhatóak – a videokártya támasztékok és a csavarok mellett maguk a lábak is elférnek a lapban, ami egyébként akár ATX formátumú alaplapot is fogad. A 2,72 kilogrammos tesztpad nem ijed meg a nehézsúlyú hűtéstől sem, sőt, akár négy videokártyából álló konfigurációnak is helyet adhat.

A prototípusok már megcsodálhatóak a HWBOT World Tour nevű esemény állomásain, az viszont még nem derült ki, hogy a termék pontosan mikorra készül el, illetve mennyibe kerül. A gyártó a végső termék terveit elérhetővé teszi majd a későbbiekben, így különböző kiegészítő alkatrészekkel bővülhet a repertoár, amennyiben mások is meglátják benne a fantáziát.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward