Hordozható számítógépházat készített a Lian Li

A Mini-ITX formátumú alaplapokhoz készített ház kapott egy kihúzható fogantyút, amelynek köszönhetően könnyen elcipelhetjük szinte bárhová.

Hordozható számítógépházat készített a Lian Li

A Lian Li egy érdekes házzal bővítette alumínium kuckókból álló kínálatát, az új jövevény pedig nem más, mint a TU150-es modell, ami a TU100 és a TU200 megoldásaiból egyaránt csemegézik A feketében és ezüstben érkező számítógépház 3 milliméter vastag edzett üveg oldallapot kapott, belső vázát 1 milliméter vastag SPCC keret adja, míg a külsejét 1,5 milliméter vastag alumíniumlapok borítják. Az új modell Mini-ITX és Mini-DTX alaplapok fogadására képes, ám enne ellenére is elég nagy hely van benne, ami a 203 milliméteres szélességet, 312 milliméteres magasságot és 375 milliméteres mélységet elnézve azért egyáltalán nem csoda.

Galéria megnyitása

A szerelőablakkal ellátott alaplaptálca körül kialakítottak néhány kivágást, amelyek kábelmenedzsment céljából használhatóak. Az SFX vagy SFX-L formátumú tápegység kábeleit persze nem itt kell elvezetni, hiszen ezúttal nincs külön kamra: a tápegység is ugyanabban a légtérben kapott helyet, ahol a többi komponens, most viszont a ház elején, felül szállásolhatjuk el. A kábeleket a ház teteje alatt is el lehet vezetni, ahol a fogantyú miatt egy kisebb tetőteret alakítottak ki. A ház tetejére ugyanis egy kihúzható fogantyú került, amelynek teherbírása 15 Kg, így a 3,6 kilogrammos házba még 11,4 KG-nyi hardvert pakolhatunk, ha hordozni is szeretnénk, például LAN partyra.

Galéria megnyitása

A bővítőkártyák számára három PCI slot áll rendelkezésre, így a háromslotos csúcskártyák számára is van hely, a hosszúság viszont limitált, azaz csak maximum 320 milliméter hosszú videokártyát választhatunk. A processzorhűtő számára 165 milliméternyi helyet hagytak, ami az esetek többségében bőségesen elég. Az adattárolók számára most nincs túl sok hely, hiszen két darab 2,5 hüvelykes SSD-t, vagy egy 2,5 és egy 3,5 hüvelykes meghajtót tudunk beszerelni. Mivel az M.2-es bővítőhelyek egyre szélesebb körben rendelkezésre állnak, ez a „szűkösség” most már abszolút nem nagy probléma.

Galéria megnyitása

A szellőzésről négy ventilátor gondoskodhat: kettő a ház alján, egy a ház elején, egy pedig a hátoldalon foglalhat helyet – mindannyian 120 milliméteres átmérővel rendelkezhetnek. A folyadékhűtő szettek számára csak a hátlapon van hely, ott is csak maximum 120 milliméteres hőleadó radiátor fér el. Az előlapi portok között két USB 3.0 Type-A, egy USB 3.1 Type-C, valamint két audió csatlakozó található.

Galéria megnyitása

A Lian Li TU150-es háza már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 109,99 dollár.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap