Hófehér GeForce RTX 2080 Ti az ASUS-tól

Az újdonság egy picit emlékeztet a Galax HoF sorozatának tagjaira, ám sajnos nem mindene fehér.

Hófehér GeForce RTX 2080 Ti az ASUS-tól

Az ASUS egy különleges GeForce RTX 2080 Ti videokártyát készített, amely ezúttal fehérben kerül a boltok polcaira. A RoG Strix GeForce 2080 Ti White Edition első ránézésre olyan, mint ha a Galax HoF sorozatának egyik tagját látnánk, ám a hasonlóság nem tökéletes, hiszen a nyomtatott áramköri lap ebben az esetben sajnos nem fehér, csak a többi komponens. Utóbbiak közé tartoznak a ventilátorok, a hűtő borítása, a hátlapi hűtőlemez, illetve a belső kábelek is.

A NYÁK lap egy meglévő modellből, a RoG Strix RTX 2080 Ti O11G-ből érkezett, vagyis ezen a téren azonos a két modell, viszont órajelek terén már történt némi változás. A GPU Boost órajele a korábbi 1650 MHz-ről 1740 MHz-re emelkedett Game Mode esetén, ám ha aktiváljuk az OC Mode-ot, akkor már 1770 MHz-es GPU Boost átlag-órajelre számíthatunk, ami a referencia 1545 MHz-hez képest érezhető előrelépést hoz. A hűtő alatt természetesen a szokásos TU102-es GPU-t találjuk, ami a Turing architektúrára támaszkodik és 12 nm-es csíkszélességgel készül.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Ennek megfelelően 4352 CUDA mag, 272 textúrázó, 88 renderelő egység, 544 Tensor mag, 68 RT mag, valamint 352-bites memória-adatsín áll rendelkezésre, amire 11 GB-nyi GDDR6-os fedélzeti memória kapcsolódik. A VRAM esetében 15,5 GHz-es effektív órajelre számíthatunk, csak úgy, mint a referencia modellnél. A fedélzetről természetesen az RGB LED alapú világítás sem hiányzik.

Az új videokártya két darab nyolctűs PCI Express tápcsatlakozóval, valamint két darab DisplayPort 1.4-es és két darab HDMI 2.0b videó kimenettel rendelkezik. Ára jelenleg 1600 euró magasságában helyezkedik el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap