Hófehér GeForce RTX 2060-as a Gigabyte-tól

A Gaming OC Pro White videokártya a Gigabyte kínálatának legmagasabb GPU Boost átlag-órajelét alkalmazza.

Hófehér GeForce RTX 2060-as a Gigabyte-tól

A Gigabyte egy hófehér GeForce RTX 2060-as videokártyát készített, ami néhány fekete elemet is tartalmaz annak érdekében, hogy az összkép kellően kontrasztos lehessen. A GeForce RTX 2060 Gaming OC Pro White modell fehér borítást kapott, amit króm betétekkel tettek még izgalmasabbá, a hátlapra pedig fehér hűtőlemez került. A NYÁK fekete, csak úgy, ahogy a ventilátorok is – utóbbiak közepére fehér matricák kerültek.

Galéria megnyitása

A GPU felületével négy hőcső érintkezik, amelyek egyenként 6 milliméteres átmérővel rendelkeznek, a GPU körül elhelyezett VRM és VRAM komponenseket pedig alumínium hűtőlapok fedik, amelyek a hűtőtömbnek adják át a keletkező hőt. A hűtő összesen három darab blokkbol áll, amelyeket az említett négy hőcső kapcsol össze, méghozzá az alábbi módon.

Galéria megnyitása
A fotón ugyan a fekete modell látható, de felépítés terén a fehér is ugyanilyen lesz

A hűtőtömb felett három darab 90 milliméteres átmérőjű ventilátort helyeztek el, amelyek közül a két szélső egy irányban, a középső pedig visszafelé forog, hiszen a tesztek szerint így csökken a szomszédos ventilátorok közötti turbulencia, valamint a légáram nyomása is nő, ami segít a hűtés hatékonyságának növelésében. A ventilátorok alacsony terhelés esetén leállnak, így a videokártya hangtalanul, passzív hűtéssel dolgozhat.

Galéria megnyitása

A 6+2 fázisú tápellátással szerelt újdonság természetesen gyárilag tuningolva érkezik, azaz a GPU a referenciával ellentétben már nem 1680, hanem 1830 MHz-es GPU Boost átlag-órajelet alkalmaz. A 6 GB-nyi GDDR6-os VRAM esetében viszont mellőzték a tuningot, így a memórialapkák 14 GHz-es effektív órajelen ketyegnek.

Galéria megnyitása

A 280,35 milliméter hosszú, 116,45 milliméter széles és 40,24 milliméter magas videokártyán három darab DisplayPort 1.4-es, valamint egy HDMI 2.0b videó kimenet sorakozik, a tápellátásról pedig egyetlen nyolctűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül gondoskodhatunk. A GV-N2060GAMINGOC WHITE-6GC termékkóddal érkező videokártya rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, ára pedig 10-20 dollárral magasabb lesz, mint a referencia modellek 379 dolláros alapára. Aki feketében szeretné megkapni ugyanezt a videokártyát, GeForce RTX 2060 Gaming OC Pro név alatt megtalálja.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap