Hivatalosan is készül a Planetside 3

Az ígéretek szerint még a második résznél is jóval nagyobb lesz.

Hivatalosan is készül a Planetside 3

A fejlesztő Daybreak Games bejelentette, hogy a jelenleg korai hozzáférésben tartózkodó Planetside Arena csak egy ugródeszka a következő nagy lépéshez, ami a Planetside 3 lesz. Erről pedig azt ígérik, hogy mindenben nagyobb és jobb lesz, mint a második rész.

A Planetside 3-ban már nem csak Auraxis csatamezőin ütközhetünk meg egymással, hanem a készítők egy totális galaktikus háborút ígérnek, ahol birodalmak harcolnak egymással, és "felderítik, kolonizálják és meghódítják egymást egy hatalmas galaxisban". A Planetside 3 már legalább 2016 óta készül, hiszen akkor említették először a készítők, azóta pedig szinte teljes a csend körülötte. Most azonban Andy Sites producer már nyíltan beszél a játékról egy új hivatalos blogbejegyzésben.

A Planetside Arena úgy illeszkedik a képbe, hogy történetileg is összekapcsolja majd a második és harmadik részt, illetve a fejlesztők itt próbálnak ki számos olyan játékmenetbeli dolgot, amiket majd a Planetside 3-ban felhasználhatnak, ha jól működnek. Habár a Daybreak az utóbbi időben kénytelen számos munkatársát elküldeni, ami a producer szerint egy nagy gyomros volt a stúdiónak, most már arról ír, hogy új programozókat, művészeket és dizájnereket vesznek fel a Planetside 2 csapatába, hogy tovább folytatódhasson a játék támogatása, a Planetside Arena pedig kapni fog egy új játékmódot a battle royale-on kívül, ami inkább a hagyományosabb játékmenetet viszi majd tovább.

Elmondása szerint a Planetside Arena kapcsán a cél a minél gyorsabb iteráció, hogy a közönség segítségével a lehető leggyorsabban tudják gatyába rázni a játékot, implementálják az alapvető kényelmi funkciókat, bővítsék a járművek felhozatalát, és finomítsák a játékmechanizmusokat, amikre a jövőben építeni tudnak. Nem terveznek a szükségesnél tovább korai hozzáférésben maradni: Sites szerint amilyen hamar csak lehet, implementálni akarják a legfontosabb mechanizmusokat és tartalmakat, majd megjelentetni a játékot, hogy elkezdhessék promotálni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap