Hivatalosan is életjelet adott magáról a Dying Light 2

A fejlesztők végre megszólaltak az elmúlt hónapok kavarásai után.

Hivatalosan is életjelet adott magáról a Dying Light 2

A Dying Light 2-ről az utóbbi időben sajnos csak negatívan tudtunk beszámolni. A stúdiótól távozott, vagy éppen még ott dolgozó, névtelenül nyilatkozó források szerint ugyanis a fejlesztés nagyon nehezen halad, a játék mögött nincs egységes vízió, és a vezetőség alkalmatlansága rendkívül megnehezíti a csapat dolgát.

A Techland menet közben folyamatosan tagadott, és leginkább azt hangoztatta, hogy a stúdiónál minden rendben, a fejlesztéssel pedig nincsenek problémák. Hangsúlyozták továbbá, hogy egy ekkora projektnél általános dolog, hogy menet közben változnak a dolgok, adott esetben mechanizmusok kerülnek ki vagy be.

Mindenesetre a Techland megígérte, hogy hamarosan egy kis frissítést tesz közzé a játék jelenlegi állapotáról, és ez meg is történt.

A kiadott videóban sajnos nem sok érdemleges hangzik el, viszont legalább némi in-game felvételt kaptunk vele - igaz, nem többet néhány másodpercnél. Ez alapján semmit nem tudunk leszűrni azon kívül, hogy a grafika minden bizonnyal rendben lesz, ugyanis a tényleges játékmenetből nem igazán mutattak semmit a készítők.

"Ez egy hatalmas és nagyon komplex projekt, így további időre volt szükségünk ahhoz, hogy meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket" - hangzik el a videóban nagyjából az, amit hivatalosan egyébként eddig is hajtogatott a Techland.

Akárhogy is, az legalább kiderült, hogy a stúdió még idén szeretnék megjelentetni a játékot, igaz, ennél pontosabb megjelenési dátum nem hangzott el. Az viszont igen, hogy a Techland a nagyon közeli jövőben már elkezd majd részleteket megosztani a játékról, így a rajongók már nem sokáig maradnak sötétben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap