Hivatalos: jön az Uncharted: The Nathan Drake Collection

A PS4-tulajok 1080p-ben és 60fps-sel tapasztalhatják meg Drake bácsi kalandjait.

Hivatalos: jön az Uncharted: The Nathan Drake Collection

Nem volt véletlen a tegnapi szivárgás: a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a PS3-ra megjelent három Uncharted-játékot összefogó gyűjtemény PS4-re. A PSVitára elkészült The Golden Abyss tehát kimarad a szórásból.

A sajtóközlemény felhívja a figyelmünket arra, hogy a sorozat darabjaiból összesen 21 milliót adtak el eddig, és átlagosan 92%-os osztályzatot kaptak a Metacriticen, nem csoda hát, hogy mindenki ki akarja próbálni, aki eddig még nem tette.

Fontos, hogy a PS4-re portolást nem közvetlenül a Naughty Dog végzi, hanem a Bluepoint Games, persze szorosan együttműködve az eredeti fejlesztőkkel. Ami biztos, hogy a három kampányt 1080p-ben és 60fps-sel tolhatjuk majd végig, jobb bevilágítással, textúrákkal és modellekkel. Ezen kívül is jönnek olyan apróságok, mint a fotó mód és az új trófeák, de a készítők más változtatásokat is ígérnek a nép visszajelzései alapján. Hogy ezek pontosan mit takarnak, azt még nem tudni, de nem lenne meglepő, hogy ha például a folytatások jobb irányítását és harcrendszerét átültetnék az első részbe.

Érdekes, hogy a többjátékos módról nem esett szó egyelőre, arról viszont igen, hogy a The Nathan Drake Collection megvásárlásával exkluzív hozzáférést kapunk majd az Uncharted 4 többjátékos bétatesztjéhez.

Az Uncharted-kollekció október 9-én jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward