Hibrid aktív zajszűréses fülhallgatóval állt elő a Honor

A Magic Earbuds egy teljesen új termék, és jó lehetőségeket nyújt, de árnyoldala is van.

Hibrid aktív zajszűréses fülhallgatóval állt elő a Honor

A Huawei néha a Honor eszközöket más Huawei termékek átnevezésével hozza létre, de szerencsére a mostani fülhallgató nem a Huawei Freebuds alapjára épül, hanem egy más felépítésű megoldás. Nem lesz olcsó a kiegészítő, de remek lehetőségeket nyújt, és elvileg a hangminőségét tekintve is jól fog teljesíteni.

A Magic Earbuds teljesen vezeték nélküli kialakítással jött létre, és nagyon könnyű, amihez az is hozzátartozik, hogy egy aránylag kicsi, 10 milliméteres driver található benne. Ezzel együtt a hangzás a Honor elmondása szerint megfelelő lesz; tiszta, részletes hangképet nyújthat, és a mélyeket kifejezetten szépen tudja majd visszaadni a zenékben, ami populáris jellemet vetít előre.

Galéria megnyitása

Kiemelte a vállalat, hogy van itt hibrid aktív zajszűrés is, ami jól jön majd zsúfolt boltokban, a metrón ülve, vagy akár repülőn is. A Honor elmondása szerint hasonló hatékonysággal teszi majd a dolgát az itt használt rendszer, mint az Apple AirPods Pro zajszűrője. És itt ki kell hangsúlyozni, hogy egy jóval olcsóbb megoldással állunk most szemben.

Olyan kiemelkedő kényelmi funkciót is nyújt a Magic Earbuds, mint a gyors és instant működő társítás, viszont ennek az extrának a kihasználásához például olyan mobilra van szükség, amin az Android 10 operációs rendszer fut az Emotion UI 10 grafikus felületbe csomagolva. Az eszköz képes arra is, hogy ha kiveszik a fülből, akkor magától leállítsa a lejátszást, azonban elvileg ez az opció is csak EMUI 10 mellett működik majd megfelelően.

Az érintéses gesztusvezérlés viszont már mindennel menni fog, pillanatok alatt meg lehet ezzel állítani a zenelejátszást, váltható a dal, és fogadható a hívás is adott esetben. Természetesen Bluetooth 5 modullal működik ez a kiegészítő. Támogatja a Magic Earbuds az A2DP 1.3-at, a HFP 1.6-ot és az AVRCP 1.5-öt is a főbb Bluetooth profilok közül.

Galéria megnyitása

Fehérben és világoskékben lehet majd megvásárolni a vezetékmentes fülhallgatót, sajnos sötétebb opció egyelőre nincs, és nem is esett arról szó, hogy később érkezne. Arról nem esett szó, hogy a nedvességet milyen mértékben fogja tolerálni a Magic Earbuds fülhallgató, reményeink szerint legalább annyira elegendő lesz a szigetelése, hogy az izzadtság ne okozzon neki problémát.

A szerkezet 3,5 órás üzemidőt tud nyújtani a fülesekbe épített 37 milliamperes akkumulátort kihasználva. A tok a legtöbb ilyen kütyünél alkalmas a töltésre, és itt sincs ez másként, de sajnos a teljes üzemidő is csak 13 óra, szóval ilyen téren nem nyújt emlékezetes az újdonság. A hordozóban egy 410 milliamperes telep található, és 51 grammot nyom, az egyes fülhallgatók pedig magukban 5,4 grammosak, szóval szinte észrevehetetlenül hordhatóak. A töltés egy C-típusú USB-n keresztül történhet, és 1,5 órát vesz igénybe.

A Honor Magic Earbuds a tervek szerint áprilisban fog a boltokba kerülni. Ez a készülék a vállalat elmondása alapján 130 eurós összegbe fog kerülni, ami itthon 50 ezer forint körüli ajánlott vételárat vetít előre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap