Hibás PS3-as Black Ops 2 DLC kódok

Duplikált kódok miatt nem jutnak a játékosok a DLC-khez. Csatlakozási problémák PS3-on.

Hibás PS3-as Black Ops 2 DLC kódok

A Call of Duty: Black Ops 2 PS3-as tulajdonosai közül páran most igen dühösek, mióta felfedezték, hogy DLC kódjaik nem működnek. Az EU Playstation honlap fórumán már áll a bál, több felhasználó is jelentette, hogy az előrendelt Black Ops 2-vel érkezett kódok, illetve a Hardened és a Care Package kiadásoké nem működik, így nem tudják letölteni a Nuketown 2025 és Nuketown zombi pályákat, pedig közeleg a dupla xp-s időszak.

Páran a brit károsultak közül már kapcsolatba léptek a Sony ügyfélszolgálatával, tőlük azt a választ kapták, hogy a kódjukat Németországban használták fel, ami arra utal, hogy a német PS Store-ba és az angol dobozos kiadásokba valahogyan duplikált kódok kerültek. Az Activision ügyfélszolgálata azt tanácsolta, hogy a játékosok próbálkozzanak tovább kódjaik beírásával, mert azoknak működnie kell.

A PS3-as játékkal más problémák is adódtak, sokan jelentették, hogy nem tudnak online becsatlakozni. Erre a Treyarch design rendezője, David Vonderhaar Twitteren reagált: "Valóban elindult már a játék, és tudomásunk van róla, hogy nem tud mindenki becsatlakozni. Már vizsgáljuk az ügyet partnereinkkel a Sony-nál. Jelenleg a szerveroldali matchmaking változásokat teszteljük, és úgy tűnik lesz megoldás, hogy mikor, azt nem tudom, különben megmondanám."

Az Activison közölte, hogy ők is tudnak a problémákról, és már dolgoznak a megoldáson. Úgy tűnik rossz idők járnak mostanában a cégre, a Black Ops 2 indulása eddig sem volt problémamentes, a mostani problémák csak tetőzik az eddigieket, a PS3-as fagyásokat és a Mass Effect 2-re cserélt második telepítőlemez ügyét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward