Hibákat javít az iOS 13.1 második bétája

Hibákat javít az iOS 13.1 második bétája

Az Apple még ki sem adta az iOS 13 operációs rendszer végleges verzióját, de az érdeklődők már elérhetik az iOS 13.1 béta 2 kiadását is. Az első béta sok újdonságot tartogatott, a második béta viszont ezzel szemben már inkább csak a javításokról szól.

Az eddigi információk alapján az iOS 13 valószínűleg hamar megkapja majd az első nagyobb frissítési csomagját, és ez több olyan funkciós is el fog hozni, ami eredetileg egyébként az iOS 13 részeként lett beharangozva, de abból jelek szerint ki fog maradni. Az iOS 13.1 hozhatja majd el a felhasználók számára a Parancsok Automatizálása funkciót, ami a Sirihez kapcsolódik, és az Apple Térképen belül ennek köszönhetően válhat majd elérhetővé az érkezési idő valamint a pozíció megosztása.

Az iOS 13.1 aktuális bétájában a Fotók alkalmazáson belül a korábban használttól eltérő animáció látható a képek és videók megsemmisítésekor. És ezzel igazából véget is ért az újításoknak a sora, minden egyéb változtatás, amit eddig észleltek ebben a kiadásban, hibák javítása. A lezárt képernyőnél használt háttérképet újra át lehet méretezni, a megosztási menü nem működött megfelelően, de ez is korrigálva lett, és nem indult el valamilyen oknál fogva a Google Hangouts alkalmazása, ám itt már ezzel sincs gond. És az iPadOS 13.1 esetében is ki lett küszöbölve egy korábbi hiba a Sidecar lehetőséghez kapcsolódóan.

Galéria megnyitása

Az iOS 13.1 második bétája 200-300 MB körüli mérettel rendelkezik, a csomag pontos tárhelyigényes készüléktől függően eltérő lehet. Egy a vállalathoz közel álló szaklap szerint már októberben elérhetővé válhat majd az iOS 13.1, az pedig egészen biztos, hogy minden okostelefon megkapja majd, ami az iOS 13 telepítésére is jogosult.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap