Hétvégi videócsokor (6.hét)

Damnation, MadWorld, Wanted: Weapons of Fate, Dragon Age:Origins.

Hétvégi videócsokor (6.hét)

Damnation (PC, Xbox 360, PS3):

Már korábban cikkeztüka Damnation nevezetű TPS-ről, mely ha minden jól megy, március elején fog megjelenni. Addig is kaptunk egy rövid kis ízelítőt a játékból... Azért túl nagy izgalmakra ne számítson az aki elindítja a videót.

                           

[bold]MadWorld (Wii):

[/bold]

Ebben a rendkívül gondolatébresztő játékban belebújhatunk láncfűrészkezű Jack barátunk bőrébe, akivel egy ötletes kis TV show keretében szétdarabolhatunk mindent ami mozog...és azt is ami nem.

Konkrétan egy "The Organizers" névre hallgató terroristacsoport elfoglalt egy várost, melyben nem volt rest szórakoztatni a civileket. Rendezett egy vetélkedőt "Death Watch" néven, melyben a békés városi lakosoknak ismeretlen ellenfelekkel kell megütközniük. A tét 100 millió dollár... és az életük.

                            

[bold]Wanted: Weapons of Fate (PC, PS3, Xbox 360):

[/bold]

Ha valaki arra gyanakszik, hogy ennek a játéknak valami köze lehet a 2008-as Wanted című filmhez, melyben Brad Pitt barátunk asszonykája és számtalan fogadott gyermekük anyja játszik, nos nem téved.

A játék a film után 5 órával kezdődik. Továbbhaladva a történetben, nyomon követhetjük Wesley Gibson útját, mely során végre megemberesedik és takaros kis bérgyilkos lesz belőle...

Számíthatunk természetesen kanyarodó golyókra, bullet time módra (idő lelassul), használhatunk egyszerre több fegyvert és lesz rendes fedezékrendszer is. No de beszéljenek inkább a képek helyettem (meg a fejlesztők):

                           

                           

[bold]Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360):

[/bold]

 Nemrég adtunk hírt róla, hogy elcsúszik a Dragon Age megjelenése, hogy az EA egy kicsit jobb marketinget és reklámot építsen köré. A játék az eddigi információk és képi anyagok alapján maximálisan meg is érdemli ezt. A várakozás kínjainak enyhítésére álljon itt két videó:

                           

                           

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward