Helyesen tippelte meg a Superbowl győztesét a Madden 15

Az Electronic Arts játéka annyira pontos volt, hogy még az MVP-t is pontosan eltalálta.

Helyesen tippelte meg a Superbowl győztesét a Madden 15

Minden évben divat a különböző nagyobb sportesemények győztesét valamilyen módon megjósolni. Néhányan ehhez a csillagokhoz fordulnak, míg mások különböző állatokkal jósoltatják meg a végeredményt. Utóbbit idén azért is favorizálták sokan, mert a teknősök, majmok és társaik elég nagy arányban hozták ki a sólyomról elnevezett Seattle Seahawks csapatát győztesnek.

Már egy ideje az is bevett dolog, hogy a FIFA 15 és a Madden NFL 15 is elkészíti a maga tippjét, ugyanis mindkét játék friss, valós adatokkal tud dolgozni. Az Electronic Arts büszke is rá, hogy tavaly a FIFA 15 eltalálta, hogy Németország nyeri meg a focivébét, és most újra büszke lehet, ugyanis az év egyik legnézettebb sporteseményét, a magyar idő szerint ma hajnalban lejátszott Superbowlt is helyesen jósolta meg a Madden NFL 15.

Ráadásul elég pontosan. A játék szerint a félidőben a Seattle Seahawks vezet majd, de a második félidőre a New England Patriots átveszi a vezetést, és 28-24-re nyer. Nos, az első félidő ugyan 14-14-es döntetlennel zárult a valóságban, de a mérkőzést tényleg a Patriots nyerte meg, és tényleg 28-24-re. A játék továbbá azt is megjósolta, hogy a Patriots irányítója, Tom Brady lesz a meccs embere, és ez is bejött, tényleg ő lett.

A Madden-sorozatot az utóbbi 11 évben használták előrejelzésre, és ebből összesen 8-szor jött be, amit a program jósolt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward