Hellraid: A Dead Island fejlesztőitől

A Dead Island és a Call of Juarez játékokért felelős Techland egy teljesen új projekten dolgozik, méghozzá egy kooperatív hack&slash játékon.

Hellraid: A Dead Island fejlesztőitől

A Dead Island és a Call of Juarez játékokért felelős Techland egy teljesen új projekten dolgozik, méghozzá egy kooperatív hack&slash játékon. A Hellraid még az idei év folyamán megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Wii U verzióról, illetve következő generációs konzolokról nem szól a fáma, szóval úgy néz ki, hogy ők kimaradnak a kaszabolásból.

A Techland szerint a Hellraid személyében két játékot kapunk egyben. Csinálhatjuk a sztori orientált single-player módot, egyedül nekiveselkedve a pokol démonainak, vagy magunk mellé idézhetünk 3 barátot, akikkel együtt irthatjuk a szörnyetegeket. Ebben a módban versenyezhettek, hogy ki ér el több pontot, a kihívások random generáltak.

Lesznek bőséggel küldetések, jutalmak, fegyverkovácsolás, boss harcok, páncél testreszabás és karakterfejlődés, szóval minden, ami az ilyen RPG-be oltott kaszabolós játékokban lenni szokott.

Igazából az egész picit olyan, mint a Dead Island, csak ezúttal középkori fantasy környezetbe áthelyezve. A zombik már uncsik. Vagy nem?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward