Hellgate: Elhallatszik Ázsiáig a hangunk?

Jó ideje már annak, hogy a Pokol kapui végleg bezárultak Európa előtt. Az azóta megszűnt Flagship Stuidios alkotta Hallgate London MMRPG sajnálatos módon (már akinek sajnálatos) nem tudott fennmaradni az online játékipar kemény és könyörtelen hadszínterén. A szerverek 2009 március 31-én leálltak, a játék jogai pedig azóta is nyugodtan pihennek a Namco Bandai pincéjében. Talán tartogatják arra az esetre ha kedvük szottyanna csinálni egy HGL2-t? Nem tudni.

Hellgate: Elhallatszik Ázsiáig a hangunk?

Jó ideje már annak, hogy a Pokol kapui végleg bezárultak Európa előtt. Az azóta megszűnt Flagship Studios alkotta Hellgate London MMRPG sajnálatos módon nem tudott fennmaradni az online játékipar kemény és könyörtelen hadszínterén. A szerverek 2009 március 31-én leálltak, a játék jogai pedig azóta is nyugodtan pihennek a Namco Bandai pincéjében. Talán tartogatják arra az esetre ha kedvük szottyanna csinálni egy HGL2-t? Nem tudni.

Európa és Észak-Amerika számára tehát oda lett az online játék lehetősége, míg a Namco és a HanbitSoft koreai cég megállapodásának köszönhetően Ázsiában új esélyt kapott.

No de miért is tépjük most fel a múlt sebeit? Azért, mert akadt néhány elkeseredett nyugati Hellgate rajongó, aki úgy döntött tesz egy próbát a Namco-nál. Írtak egy szép hosszú petíciót azért, hogy engedjék felszállni a nyugati tábort a HanbitSoft hajójára, akik azóta is igyekeznek a legjobb tudásuk szerint gyarapítani a játékot.

Leírták, hogy nem elégszenek meg az offline HGL-lel, a játékot az online élmény teszi teljessé és hogy biztosak benne, hogy lenne valamilyen mód, hogy minden érintett fél jól járjon. Kérték a két céget (Namco, HanbitSoft), hogy találkozzanak és beszéljék át a lehetőségeket.

A petíció itt olvasható, aki szintén úgy érzi, hogy szívesen kiírtana még pár démont barátai oldalán az bátran írja alá itt. Az esély megvan Hellgate rajongók, veszíteni nem igazán van mit.

Annak aki nem emlékszik vagy nem ismeri a játékot, álljon itt egy kis gameplay bemutató:

                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward