Shop menü

HATALMAS SIKER VOLT A FORTNITE OG SZEZONJA

És már be is robbant az új szezon.
Török Roland
Török Roland
Hatalmas siker volt a Fortnite OG szezonja

A Fortnite-ot lehet utálni, ám ezt nem érdemes nagyobb közösségben hangoztatni, mivel a játék továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend és csak lejáratnánk magunkat. Az Epic Games ráadásul alighanem a legolcsóbb szezont indította útjára, minimális fejlesztéssel.

A „lusta” megoldás viszont nem kevesebb, mint 100 000 000 játékost tett érdekelté, hogy leszedje a játékot és újra a földre huppanjon a battle buszból kiugorva.  

Ez a rekord játékosszám pedig eléggé meglepte az Epic Games-t is, olyannyira, a 2024-es terveiket is átgondolják, hogy a jövőben többször kerüljön majd sor a régi szigetet visszahozós retro szezonra.  

Az OG szezon a végéhez ért, az Epic Games pedig egy eseménnyel kívánta lezárni a sziget történetét. Sajnos azonban akkora volt az érdeklődés, hogy a játék nem bírta a strapát, ezért sokan kimaradtak a nagy eseményből. Azért, hogy bocsánatot kérhessenek, az OG szezonhoz hozzáadtak jelentős mennyiségű XP-t, illetve egyéb ajándék cuccokat is kiosztottak. 

A szigetváltó esemény Eminemmel itt nézhető meg: 

Az újonnan érkező Big Bang szezon lényege, hogy különböző univerzumokat fognak összekotyvasztani. Kedvcsinálónak itt is van a Chapter 5 trailere: 

Az Epic Games-nél rendesen átdolgoztak pár rendszert, így a fegyverek testreszabhatósága, és az új mozgásmechanika is látványos újítás lesz.  

Érkeztek még új játékelemek is, a bossok például értékes pajzstöltő medallionokat dobálnak, de a pajzstöltés és az élettöltés módja is átalakításra került. Nem kell mostantól egyhelyben állnunk azért, hogy begyógyítsuk harci sérüléseinket, sőt mi több, a tárgyak azonnal hatni kezdenek, nem csak akkor, ha teljesen felhasználtuk őket. 

Természetesen az új karakterek sem hiányozhatnak, így Peter Griffin és Solid Snake is begyűjthető a szezon folyamán. 

Nem is kell sokat aludni, hogy az első nagyobb univerzum fúzió megtörténjen, hiszen december 7-én már meg is kezdődnek a LEGO-val kapcsolatos események.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére